Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Versenyek és pályázatok

KAPCSOLÓDJ BE A KÖZVETÍTÉSBE!” alkotói támogatás program - NKA pályázat

Versenyek és pályázatok Létrehozva: 2017.03.16 08:23 módosítva: 2017.03.16 08:50

NKAAz Emberi Erőforrások Minisztere hátrányos helyzetű (elsősorban roma) fiatalok számára, média témában alkotói támogatásra pályázati felhívást tesz közzé.

Pályázati cél: Az alkotói támogatás célja, hogy hátrányos helyzetű/roma fiatalok ismeretet szerezzenek a média világában, hozzájárulva ezzel a fiatal, leendő roma értelmiségi személyes és szakmai fejlődéséhez, az identitásuk megerősítéséhez.

Tovább

The Journey - klímainnovációs nyári egyetem (angol nyelvű, nemzetközi program)

Versenyek és pályázatok Létrehozva: 2017.02.15 11:17 módosítva: 2017.02.15 11:22

 The Journey - klímainnovációs nyári egyetem (angol nyelvű, nemzetközi program)

A Journey Európa legnagyobb klímainnovációs nyári egyetemi programja, ahol minden évben közel 300 diáknak nyílik lehetősége arra, hogy a kurzus alatt a klímainnováció területén tudást és tapasztalatot szerezzen a klímakutatás és vállalkozásfejlesztés legjobb szakembereitől - mindezt különböző európai helyszínen nemzetközi, inspiráló környezetben. 
A Journey célja, hogy felhívja a figyelmet a klímavédelemhez kapcsolódó üzleti lehetőségekre, és elősegítse a klímainnovációs ötletek valós üzleti tervekké válását.

Tovább

OTP Business ÜzletRace Hallgatói Pályázat 2017

Versenyek és pályázatok Létrehozva: 2017.02.09 10:58 módosítva: 2017.02.09 10:59

ÜzletRace Hallgatói Pályázat A PÁLYÁZAT CÉLJA

Az OTP Business által meghirdetett ÜzletRace Hallgatói Pályázat az innovatív banki megoldások világába kalauzolja el a versenyzőket. A célunk az, hogy olyan új, formabontó ötleteknek adjunk teret, amelyek túlmutatnak a hagyományos banki működésen, mintegy integrálva azt a modern ember hétköznapjaiba. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik kifejezetten érdeklődnek a téma iránt, és készek rá, hogy részt vegyenek a bankszektor megújításában.

A PÁLYÁZÓK KÖRE

A pályázaton bárki részt vehet, aki valamely felsőoktatási intézményben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik, akár gazdasági, akár ettől eltérő szakirányon folytat tanulmányokat. Indulni egyénileg, és csapatban is lehet, azonban pályázónként egy kategórián belül egyszer nyújtható be pályázat. Egy csapat maximális létszáma legfeljebb három fő.

Tovább

Jegybanki pályázat egyetemünk hallgatóinak!

Versenyek és pályázatok Létrehozva: 2017.01.16 11:26 módosítva: 2017.02.02 08:46

Jegybanki pályázat egyetemünk hallgatóinak!A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jelentős pénzdíjjal járó pályázatot írt ki a Pallasz Athéné Egyetem hallgatóinak. A „Pénzügyek felsőfokon – Légy kreatív!" címet viselő versenyre január 16-tól lehet jelentkezni!

2017. március 16-ig jelentkezhetnek egyetemünk hallgatói az MNB új, pénzügyi kultúrát és tudatosságot fejlesztő pályázatára. Négy témakörben lehet pályázni:

1. Felelős hitelfelvétel
2. Tudatos bankváltás/tudatos bankszámlaválasztás
3. Értékpapírszámla-lekérdező Alkalmazás (ÉSZLA) népszerűsítése;
4. Befektetési alapok – Ingatlanalap.


Tovább