Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Tudnivalók a Diplomaátadó Ünnepi Szenátusi Üléséről

Kedves Végzős Hallgatónk!

Köszöntjük abból az alkalomból, hogy a Neumann János Egyetem hallgatójaként sikeresen befejezte tanulmányait.

A kecskeméti karok végzősei részére az oklevelek és tanúsítványok ünnepélyes átadására a 2020. február 15-én 10:00 órakor kezdődő Ünnepi Szenátusi ülésen kerül sor.

Amit a diplomaátadóval kapcsolatosan tudni kell:

 Végzett hallgatóink részére elektronikus meghívó készült, amely ITT tölthető le.

A névvel ellátott helyeket minden hallgatónak 9:45-ig el kell foglalni, ekkor kezdődik a kötelező főpróba.

A diplomaosztón talár viselése minden végzősnek kötelező függetlenül attól, hogy a hallgató diplomát, vagy igazolást vesz át. Talársapkát kizárólag a diplomát átvevő végzős hallgatók viselhetnek.

A diploma átadásakor a Gabris Stúdió munkatársa mindenkiről készít felvételeket, amelyeket a későbbiek folyamán a stúdió webes felületén megrendelhetnek. 

Az Egyetem területén a hallgatók és hozzátartozóik részére korlátozott számban áll rendelkezésre fizető parkoló, melyeket érkezési sorrendben töltünk fel.

Az ünnepségen a hozzátartozók részére ülőhely korlátozott számban áll csak rendelkezésre.

Kérjük, hogy a hozzátartozók virágaikat csak az ünnepség befejeztével adják át!

 

A talárok átvételével- visszaadásával kapcsolatos információk


A rendezvényről, valamint minden hallgatóról fénykép készül a Gábris Galéria jóvoltából, melyek az alábbi helyen lesznek elérhetőek:

 www.gabrisgaleria.hu     -     privát galériák (jelszó: neumann2020)

Kérjük, hogy a hozzátartozók virágaikat csak az ünnepség befejeztével adják át!

 

A Hallgatói Talárhasználatról az 1/2017. rektori-kancellári utasítás rendelkezik.hoh.di

 

A legfontosabb információk tehát:

  • A talárokat és kiegészítőket 2020. február 15-én (szombaton) 7:30 – 9:15 közötti időszakban a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.) – Deák termében vehetik át.
  • A talárt a Diplomaátadó záró időpontját követően az átvétel helyén kötelesek leadni. A letétbe helyezett kaució a „talárcsomag” sérülésmentes és hiánytalan leadásakor visszajár.
  • A hímzett kari logót emlékül kapják.


 Parkolás

Az Egyetem területén belül a hallgatók és hozzátartozóik részére parkoló nem áll rendelkezésre, parkolás az egyetemet övező közterületeken lehetséges. Kivételt képeznek a mozgáskorlátozott vendégek, számukra van lehetőség az Egyetem belső területén parkolni. Kérjük, hogy az érintettek ezen igényüket, -a behajtani kívánó jármű rendszámával és a mozgáskorlátozott személyek, valamint kísérőik létszámának megadásával- szíveskedjenek jelezni a press@uni-neumann.hu e-mail címen; ebben az esetben tudunk ülőhelyet is biztosítani.