Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Tudásod laptopra, telefonra vagy pénzre váltanád? BankCode-on! Jelentkezz most!

Tudod, honnan származik a bank szavunk? Nem ijedsz meg a hiperinflációtól? Készülj fel, mert tudásod most laptopot, vagy okostelefont, vagy pénznyereményt érhet! Jelentkezz az „EGYETEMISTA” vagy a „KÖZÉPISKOLÁS” korosztályba és mérd össze tudásod másokkal az MNB Pénzmúzeum és BCE-MNB Tanszék BankCode közös vetélkedőjében!

A versenyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk. A feladatokat is együtt oldhatjátok meg, sőt, a középiskolásokat felkészítő tanár is segíti. Banktörténeti kérdések és feladatok mellett a kreatív probléma megoldásban is helyt kell majd állnotok, de a felkészüléshez szükséges összes háttéranyagot a Magyar Nemzeti Bank ingyen biztosítja számotokra. A felkészítő tanárokat is díjazzuk, a legaktívabb iskola pedig egy projektorral lesz gazdagabb! A nagyszabású pénzügyi vetélkedőt a Magyar Nemzeti Bank Pénzmúzeuma és a Budapesti Corvinus Egyetem MNB Tanszéke rendezi!

Részletek és regisztráció a Pénzmúzeum weboldalán.
https://penzmuzeum.hu/tanulmanyi-verseny/

Kövesd facebook oldalunkat https://www.facebook.com/penzmuzeum/ ahol próbafeladatokat oldhatsz majd meg, és exkluzív információkat tudhatsz meg a versenyről.
Várunk!
MNB