Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Térkép - Kecskemét

Térkép - Kecskemét

1. 
Neumann János Egyetem székhely
Rektori Hivatal
Gazdasági-Műszaki Főigazgatóság
6000 Kecskemét, Izsáki út 10.

2.
Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar
6000 Kecskemét, Izsáki út 10.

3.
Neumann János Egyetem Kertészeti  és Vidékfejlesztési Kar
6000 Kecskemét, Mészöly Gyula tér 1-3.

4.
Neumann János Egyetem Pedgógusképző Kar
6000 Kecskemét, Kaszap u. 6-14.

5.
Neumann János Egyetem Kollégiuma Homokbányai Kollégium
6000 Kecskemét, Homokszem u. 3-5.

6.
Neumann János Egyetem Kollégiuma Lővei Klára Kollégium
6000 Kecskemét, Piaristák tere 5.

7.
Neumann János Egyetem Tudósház
6000 Kecskemét, Homokszem u. 3-5.

8.
Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar Tangazdaság
6000 Kecskemét-Kisfái 181.

9.
Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar Botanikus kert
6000 Kecskemét, Ceglédi út 2.

10.
Neumann János Egyetem Petőfi Sándor Gyakorló Iskola és Gyakorló Óvoda
Általános iskolai telephely
6000 Kecskemét, Mészöly Gyula tér 1-3.

11.
Neumann János Egyetem Petőfi Sándor Gyakorló Iskola és Gyakorló Óvoda
Óvodai telephely
6000 Kaszap u. 6-14.

12.
Neumann János Egyetem Petőfi Sándor Gyakorló Iskola és Gyakorló Óvoda
Óvodai telephely
6000 Bocskai u. 19.

 


EGYES TELEPHELYEK MEGKÖZELÍTÉSE 

Székhely, GAMF Kar, GTK Kar

Kecskemét, Izsáki út 5-10

AUTÓVAL
Az M5-ös autópályáról a Kecskemét-Nyugat lehajtónál lehajtva a Dunaföldvári útra érkezünk, amelynek közvetlen folytatása a városközpont felé az Izsáki út. Jobb oldalt az AGIP benzinkutat és a mögötte látható bevásárlóközpontot elhagyva következik a Kecskeméti Főiskola. Az első bejárat jobbra a teherporta, tovább haladva következik a személyporta.
Ha más irányból érkezünk a városba, akkor érdemes az autópálya jelet követnünk, hogy megtaláljuk az Izsáki utat. A városból kifelé vezető úton a bal oldalon találjuk a Kecskeméti Főiskolát az Izsáki úti kórház épületével szemben.

AUTÓBUSSZAL, VONATTAL
Ha távolsági autóbusszal vagy vonattal utazunk Kecskemétre, a Noszlopy Gáspár Parkban található távolsági autóbuszpályaudvarra, illetve a Kodály Zoltán téren található vasútállomásra érkezünk, amelyek közvetlenül egymás mellett fekszenek. Innen a következő helyijáratú autóbuszokkal juthatunk el az Izsáki útra, ahol a megyei kórház megállónál kell leszállnunk. A zebrán áthaladva találjuk a Kecskeméti Főiskolát.

Szám             Irány

1.                  Homokbányai Kollégium
15.                Hetényegyháza
19.                Miklóstelep
22.                Izsáki úti kórház (hosszabb útvonal)

 


Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Mészöly Gyula tér 1-3.

Pedagógusképző Kar

Kaszap u. 6-14.

AUTÓVAL
A két kar közel található egymáshoz, ezért megközelítésük is hasonló. Az M5-ös autópályáról Kecskemét centrum irányába az északi csomópontnál kell lehajtanunk. Egy 11 km-es bekötőúton jutunk be a városba. A harmadik lámpás csomópontnál, az ún. Budai kapunál balra kell fordulnunk Békéscsaba irányába. A körúton, amelyre ráhajtunk, haladnunk kell addig, amíg a távolban bal oldalt meg nem pillantjuk a távolsági buszpályaudvart. A Kertészeti Főiskolai Karra a buszpályaudvar előtt Cegléd irányába kell lefordulnunk, de mindjárt balra be kell kanyarodnunk az első utcába, a Kerkápoly utcába. A Tanítóképző Főiskolai Karra ugyanabban a csomópontban kell lekanyarodnunk, de az ellenkező irányba, a Kaszap utcára a városközpont felé.  

AUTÓBUSSZAL, VONATTAL
Mindkét kar telephelye 5 perc sétára található a távolsági buszpályaudvartól és a vasútállomástól.

 


NJE Homokbányai Kollégium, Tudósház

Homokszem u. 3-5.

AUTÓVAL
Az M5-ös autópályáról a Kecskemét-Nyugat csomópontnál lehajtva a Dunaföldvári útra érkezünk. Jobb oldalt egy bevásárlóközpontot láthatunk. Az ide vezető első, kisebb köforgalom után hamarosan következik egy másik, duplasávos körforgalom. Itt jobbra kell lefordulnunk a Decathlon sportáruház felé, majd a Homokbánya feliratot követve balra. Ha más irányból érkezünk a városba, akkor érdemes az autópálya jelet követnünk, hogy megtaláljuk a Dunafölvári utat, ahonnan le kell kanyarodnunk a Homokbánya felé.

AUTÓBUSSZAL, VONATTAL
Ha távolsági autóbusszal vagy vonattal utazunk Kecskemétre, a Noszlopy Gáspár Parkban található távolsági autóbuszpályaudvarra, illetve a Kodály Zoltán téren található vasútállomásra érkezünk, amelyek közvetlenül egymás mellett fekszenek. Innen az 1-es, Homokbányai Kollégium feliratú helyijáratú autóbusszal juthatunk el a Homokbányai Kollégiumhoz és a Tudósházhoz. A busz végállomásától 2 perc sétára található a Kecskeméti Főiskola campusa.

 


NJE Lővei Klára Kollégium

Piaristák tere 5.

AUTÓVAL 
Az M5-ös autópályáról Kecskemét centrum irányába az északi csomópontnál kell lehajtanunk. Egy 11 km-es bekötőúton jutunk be a városba, ahol a centrum feliratot kell figyelnünk. A belvárosba érkezve rá kell hajtanunk az ún. kiskörútra, amely mellett azonnal megpillantjuk a kollégium többemeletes épületét.

AUTÓBUSSZAL, VONATTAL 
Ha távolsági autóbusszal vagy vonattal utazunk Kecskemétre, a Noszlopy Gáspár Parkban található távolsági autóbuszpályaudvarra, illetve a Kodály Zoltán téren található vasútállomásra érkezünk, amelyek közvetlenül egymás mellett fekszenek. Innen a következő helyijáratú autóbuszokkal juthatunk el a Piaristák tere megállóig, ahol a kollégium található.

Szám            Irány

1.                  Homokbányai Kollégium
15.                Hetényegyháza 
19.                Miklóstelep

 

A helyi járatú buszok menetrendje.