Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Tájékoztató Diplomaátadó Ünnepi Szenátusi ülésről 2021. július 09.

Kedves Végzős Hallgatónk!

Köszöntjük abból az alkalomból, hogy a Neumann János Egyetem hallgatójaként sikeresen befejezte tanulmányait.

A diplomaátadóval kapcsolatban fontos tudnivalók:

• Időpont, helyszín

Az oklevelek ünnepélyes átadására a 2021. július 9-én 10:00 órakor kezdődő Ünnepi Szenátusi Ülésen kerül sor, melynek helyszíne a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar Eötvös Lóránd előadó (nagy előadó) terem (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.).

• Meghívó

Végzett hallgatóink részére elektronikus meghívó készült, amely ITT tölthető le.

• Talárviselés

A diplomaosztón talár viselése minden végzősnek kötelező. A hallgatói talárhasználatról az 5/2021. rektori-kancellári utasítás rendelkezik.

A talárokat és kiegészítőket 2021. július 9-én (pénteken) 8:30 – 9:30 közötti időszakban a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.) – Deák Ferenc teremben vehetik át.

A talárt a Diplomaátadó záró időpontját követően az átvétel helyén kötelesek leadni az ünnepség befejező időpontját követő 2 órán belül. A letétbe helyezett kaució a „talárcsomag” sérülésmentes és hiánytalan leadásakor visszajár.

A hímzett kari logót minden résztvevő emlékül kapja.

• Diplomaátadó menete

A diploma átvételének előfeltétele, hogy minden végzett hallgató a talárok átvételét megelőzően az Oktatási és Képzési Igazgatóság munkatársainál történő adminisztráción (oklevél, mellékletek átvétele kapcsán), továbbá a 9:45-kor kezdődő főpróbán részt vegyen.

Felhívjuk figyelmét, hogy először mindenképp az OKI munkatársainál jelentkezzenek (Deák Ferenc terem), hiszen a tőlük kapott igazolással lehet átvenni a talárokat.

A névvel ellátott helyeket minden hallgatónak 9:45-ig el kell foglalni, ekkor kezdődik a kötelező főpróba.

A GAMF Műszaki és Informatikai Kar Eötvös Lóránd előadó (nagyelőadó) teremben kerül megrendezésre az esemény. A Diplomaátadó Ünnepségen hozzátartozók nem vehetnek részt, ők az egyetem youtube csatornáján tekinthetik meg az eseményt utólag.

Az Egyetem területére való belépésre kizárólag a főbejáraton keresztül van lehetőség, ahol szükséges a személyi igazolvány és a védettségi igazolvány felmutatása.

 

A Diplomaátadó Ünnepségről az Egyetem fotósa készít felvételeket, amelyek térítésmentesen letölthetők lesznek az Egyetem központi weboldaláról (www.uni-neumann.hu).

A rendezvényről, valamint minden hallgatóról fénykép készül a Fotogarden Stúdió jóvoltából, melyek az alábbi helyen lesznek elérhetőek:

www.fotogarden.hu/webaruhaz/    

 

• Parkolás

Az Egyetem területén belül a hallgatók részére parkoló sajnos nem áll rendelkezésre, parkolás az egyetem főépülete előtt, illetve az egyetemet övező közterületeken lehetséges.

Gratulálunk a diplomaszerzéshez és szeretettel várjuk Önt az ünnepségen!

Üdvözlettel:
a Hallgatói Szolgáltató Központ munkatársai