Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Szakirányú továbbképzések a Neumann János Egyetemen

A szakirányú továbbképzés célja

Szakirányú továbbképzésre alap- vagy mesterfokozatú diplomával, illetve főiskolai vagy egyetemi oklevéllel rendelkezők jelentkezhetnek. A szakirányú továbbképzés a korábban megszerzett végzettségre épül, annak az ismeretanyagát differenciáltan bővíti, illetve speciális területeken elmélyíti. A szakirányú továbbképzés különösen ajánlható vezetői beosztásban dolgozók számára, illetve azok számára, akik szakértői szeretnének lenni egy meghatározott szakterületnek. A szakirányú továbbképzés újabb végzettséget nem ad, a speciális szakképzettséget tanúsító oklevél kiadásával zárul.

Jelentkezés

A jelentkezés feltétele általában a szakirányú diploma. Egyes esetekben azonban nem szakirányú diplomával is lehet jelentkezni. Ilyenkor a szakképzettséget tanúsító oklevélben szakértő megnevezés szerepel. Előfordulhat, hogy az intézmény a nem szakirányon végzettektől különbözeti vizsga letételét követeli meg.

Jelentkezni a képzést meghirdető intézménynél kell az ott megadott formában.

A jelentkezés díja karonként változhat. A befizetés módja: átutalás (Számlaszám: 10918001-00000111-49390002)

A megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a jelentkező nevét, és a szakirányú továbbképzés megnevezését.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a szakirány nem indul létszámhiány miatt, a befizetett regisztrációs díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

Időtartam

A képzés időtartama általában 4 félév.

Költségek

A szakirányú továbbképzés minden esetben költségtérítéses, amelynek összegét a szakot meghirdető intézmény határozza meg.