Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Sport - Hagyomány - Élmény - Csatlakozz a sárkányhajós csapathoz!

Sport - Hagyomány - Élmény - Csatlakozz a sárkányhajós csapathoz!A Dunai Regatta nemzetközi sporteseményt 2017-ben immáron ötödik alkalommal szervezi meg az Antall József Tudásközpont.

A verseny az egyetemisták és főiskolások részére egy olyan sport- és kulturális rendezvény, melyen keresztül a szervezők népszerűsíteni kívánják az örömteli sportolás élményét, és teret szeretnének biztosítani a különféle egyetemek hallgatói számára, hogy a Regatta közösségi élménye kapcsán minőségi kapcsolatrendszert alakíthassanak ki egymással.

A résztvevő egyetemek csapatai evezős (profi résztvevőkkel), és sárkányhajós futamokon (amatőr résztvevőkkel) mérkőznek meg a  Duna leglátványosabb budapesti szakaszán. Az egész napos rendezvényen, amelyre 2017. május 6-án kerül sor, a résztvevők a sportprogramokon túl élvezhetik a koncert- és szabadidős programokat is.

Az idén először a Pallasz Athéné Egyetem hallgatói is lehetőséget kapnak arra, hogy csatlakozzanak a sárkányhajós futamhoz.

Gyere el, és légy részese az egyedülálló Regatta élménynek!

Amennyiben közelebbit szeretnél megtudni a sporteseményről, vagy jelentkezni szeretnél evezősnek, keresd 2017. március 20- án ( hétfőn) 8,00 – 16,00 óra között a szervezőket a GAMF Műszaki és Informatikai Kar aulájában.

(További információ: korosi.janos@uni-pae.hu)