Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Pótfelvételizz a Neumann János Egyetemre!

Az NJE GAMF műszaki és Informatikai, Kertészeti és Vidékfejlesztési illetve Gazdasátudományi Kara pótfelvételit hirdet 2020-ban, alap, mester, osztatlan és felsőoktatási szakképzéseken, államilag finanszírozott és költségtérítéses helyekre. Azok, akik nem nyertek felvételt, vagy nem is jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, 2020. augusztus 9-ig jelentkezhetnek képzéseinkre.

A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akik az általános felvételi eljárás során egyetlen megjelölt képzésre sem kerültek be, vagy akik az általános felvételi eljárásban nem nyújtottak be jelentkezést.

Képzéseinkre a felvi.hu E-felvételi rendszerében a jelentkezésre irányadó szabályok szerint, a jelentkezési űrlap kitöltése és a szükséges dokumentumok feltöltése mellett 2020. augusztus 9. éjfélig lehet jelentkezni.

A pótfelvételi eljárás ponthatárait legkésőbb 2020. augusztus 28-ig hirdetik majd ki, ekkor dől el, ki került be az általa megjelölt képzésre. A felvettek a felvételi határozatot és a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a ponthatárok kihirdetését követően közvetlenül a felsőoktatási intézménytől kapják meg 2020. szeptember első napjaiban.

Az önköltséges képzési formát választó, leendő hallgatóink figyelmébe szeretnénk ajánlani a korábbihoz képest jóval kedvezőbb diákhitel-konstrukciókat, Egyetemünk a diploma megszerzését jelentősen mértékben megkönnyítő ösztöndíjprogramját és a duális képzésbe való bekapcsolódás lehetőségét, mely a régió kiemelt gazdasági jelentőségű vállalkozásainál nem csak gyakorlat megszerzését teszi lehetővé, de rendszeres havi javadalmazást is biztosít.