Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Pályázati kiírás az Év Tudományos Hallgatója díjra!

A Neumann János Egyetem és a Kecskemét Felsőoktatásáért Alapítvány a kutatási tevékenységet végzők elismerésére, ennek keretében „Év Tudományos Hallgatója” díjra pályázatot hirdet, melynek célja, hogy egyetemünkön minél több, a Magyar Tudományos Akadémia által elismert hallgató legyen, ami a rangsorokban és akkreditációs folyamatokban is előnyt jelent.

A „Év Tudományos Hallgatója” díj meghirdetése és odaítélése évente történik. Az Egyetemen 1 db díj kerül odaítélésre. Az elnyerhető tudományos díj odaítéléséről a tudományos rektorhelyettes dönt, szorosan együttműködve az egyetem Tudományos Tanácsával. A díj – az egyetem más tudományos díjaival együttesen – az adott évi AGTEDU konferencián kerül átadásra.

Jelen pályázatot az egyetem Tudományos Tanácsával együttműködve a tudományos rektorhelyettes hirdeti meg, melyre egyénileg pályázhat minden 35. életévét be nem töltött, az egyetemmel hallgatói jogviszonyban álló hallgatója.

A pályázatok pontozása számszerűen, a pontozási táblázat alapján történik. A „Év Tudományos Hallgatója” díjat a legtöbb pontszámot elérő pályázó kapja.

A Pályázat az eddigi összes teljesítmény alapján kerül kiértékelésre, tehát nem csak az adott év munkásságát kell feltűntetni, hanem az összes eddigi tevékenységet. Év Tudományos Hallgatója díjra több egymást követő évben is lehet pályázni, de ha valaki megnyerte, többször nem pályázhat.

A pályázat benyújtásának helye és ideje:

  • a pontozási táblázat minden releváns munkalapját kitöltve elektronikus formában az rh@uni-neumann.hu e-mail címre megküldve legkésőbb 2020. november 2-a hétfő 16:00 óráig, továbbá
  • a pontozási táblázat „ADATLAP” munkalapját aláírva, beszkennelve is be kell nyújtani az rh@uni-neumann.hu e-mail címre legkésőbb 2020. november 2-a hétfő 16:00 óráig.

 

Kecskemét, 2020. 10. 22.

 

                                                                                                         Dr. Weltsch Zoltán sk.

                                                                                                     tudományos rektorhelyettes