Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Ösztöndíj pályázat - Első Kecskeméti Lions Club Alapítvány

Az Első Kecskeméti Lions Club Alapítvány hallgatói ösztöndíjpályázatot hirdet a Neumann János Egyetem hallgatói számára a 2021/2022. tanév I. félévétől.

A pályázatra az Egyetem azon másodéves (azaz tanulmányaikat a 2020/2021. tanévben elkezdett) nappali tagozatos hallgatói jelentkezhetnek, akik a 2021/2022. tanév I. félévében aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, és lakóhelyük a kecskeméti vagy valamelyik azzal szomszédos járásban van (az érintett járások listája: kecskeméti, ceglédi, nagykőrösi, tiszakécskei, kiskunfélegyházi, kiskőrösi, kunszentmiklósi, dabasi).

 

Az ösztöndíj havi összege 15 000 Ft, az őszi félévekben szeptembertől januárig, a tavaszi félévekben februártól júniusig (félévenként öt hónapig) jár. A tanulmányok folyamatos végzése esetén az ösztöndíjas időszak a képzés 6. félévének végéig tart.

 

A pályázat elbírálása során a szociális rászorultság mértéke és a tanulmányi teljesítmény a fő szempontok, de előnyben részesülnek a műszaki képzésben részt vevő és a kecskeméti általános és/vagy középiskolát végzett hallgatók.

 

A pályázatra való jelentkezés legfontosabb dokumentuma egy, a hallgató életútját, tanulmányi teljesítményét, terveit, családi és szociális körülményeit röviden leíró bemutatkozó levél. A pályázati adatlap további mellékletei: kötelezők — az Egyetem által kiállított, eredeti, aktív hallgatói jogviszony-igazolás a tárgyfélévről, valamint igazolás a pályázott félévet megelőző aktív félév súlyozott tanulmányi átlagáról; nem kötelező — bizonyítvány-másolat a kecskeméti általános vagy középiskolai tanulmányok utolsó évéről.

 

A pályázatra a jelentkezés határideje 2021. szeptember 30. (csütörtök) 23:59:59 óra, a kitöltött és szkennelt pályázati adatlapot, valamint mellékleteket az elsokecskemeti.lionsclub@gmail.com e-mail-címre kell elküldeni.

 

A pályázatról bővebb felvilágosítást ugyancsak a fenti címen lehet kérni.

 

A legjobb pályázatok benyújtói közül az Alapítvány kuratóriumának tagjai szóbeli elbeszélgetésen választják ki az ösztöndíj elnyerőit. A szóbeli elbeszélgetés időpontja 2021. október 4. (hétfő) 13 óra, helyszíne később kerül közlésre. Az ösztöndíjasok az eredményhirdetés után visszamenőlegesen megkapják a szeptemberi ösztöndíjakat is.

 

AZ ADATLAPÉRT KATT IDE.