Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Nemzetközi piknik

Neumann János Egyetem április 25-29 között rendezi meg a második Nemzetközi Hetet. Külföldi (török, lett, szerb, lengyel) vendégeinknek bemutatjuk egyetemünket.

A hét fő eseménye a Nemzetközi Piknik lesz április 27-én 18 órától, ahova szeretettel várunk minden egyetemi polgárt. Az esemény helyszíne a GAMF udvara. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ingyen lehet kóstolni grill ételeket és egy-két jellegzetes nemzetközi finomságot. Sörrel, limonádéval, vízzel lehet majd szomjat oltani szintén ingyenesen. Akik regisztrálnak étkezési- és 5 ital jegyet fognak kapni.

Kerekasztal beszélgetés keretében bemutatkoznak a külföldi vendégeink, az itt tanuló Erasmusos hallgatók, Erasmus mobilitásban már részt vett hallgatók és leendő Erasmusos hallgatók is. A beszélgetések között, után a zenét DJ Csongrádi Tomi biztosítja.

Regisztrálni az eseményre itt lehet.

Kedves Piknikezők!

A nemzetközi pikniken a programok párhuzamosan is fognak zajlani, melyeknek a beosztását alább láthatjátok. A beszámolók és beszélgetések alatt van lehetősége mindenkinek a kuponjait felhasználni, vacsorázni, szomjat oltani. A felszólalások 5-10 percben fognak elhangozni, melyek között zenei blokkok törik meg a csendet.

18:00 – 19:00 – regisztráció, jegyfelvétel
18:00 – 23:00 – italkupon beváltás
18:00 – 24:00 – DJ Csongrádi Tomi
19:00 – 21:00 – ételkupon beváltás
19:00 – 21:00 – beszámolók, beszélgetések

 

Akik komolyan fontolgatják, hogy külföldön tanulnak egy szemeszteret, szemtől-szemben beszélgethetnek a külföldi vendégekkel, Erasmusos hallgatókkal április 28-án 17 órától a GAMF épület Deák termében. Itt is lesz lehetőség pár nemzetközi finomság kóstolására.

Április 28-án 10.00 Campus épület 0.51 Kopátsy-teremében lesz egy előadás angolul az Eurázsia Központ megvalósításában: Studying (in) Eurasia.

Április 28-án 14.00 Campus épület 0.51 Kopátsy-teremében Richard A. Werner: "The battle for the future of our money” címmel tart előadást.

Mindenkit szeretettel várunk a programokra.

Bármilyen kérdéssel a Külügyi Irodát lehet keresni international.office@uni-neumann.hu