Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Négy hallgatónk részesül idén az MNB Kiválósági ösztöndíjban

Huszonöt magyarországi felsőoktatási intézmény több mint 400 hallgatója vehette át immár második alkalommal a Magyar Nemzeti Bank által a közgazdász hallgatók számára létrehozott Kiválósági Ösztöndíjat. A 2017/2018-as tanévben is a jegybank tevékenységéhez kapcsolódó gazdaságtudományi képzésben részt vevő, kiemelkedő teljesítményt nyújtó hallgatók részesülhettek az ösztöndíjban.

A Magyar Nemzeti Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájának keretében indította el a 2016/2017-es tanévben a Kiválósági Ösztöndíjprogramot, amelynek során 10 hónapon keresztül havi 30 000 forint ösztöndíjban részesíti a kiemelkedő tanulmányi-, tudományos- és közösségi teljesítményt nyújtó hallgatókat. Az idei, immáron második ösztöndíjpályázatot augusztus végén hirdették meg az ország minden régióját lefedő, a programhoz csatlakozó felsőoktatási intézmények. A szigorú pályázati feltételeknek 25 felsőoktatási intézmény több mint 400 hallgatója felelt meg.

A Neumann János Egyetemről négy hallgató vett részt a november 15-én tartott szakmai konferencián, ahol átadták nekik a Magyar Nemzeti Bank által létrehozott Kiválósági Ösztöndíjat. A díjazottak a GAMF Műszaki és Informatikai Karról két gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatónk, Varga Bence Gergő és Rádi Orsolya, a Gazdálkodási Karról pedig két pénzügy-számvitel szakos hallgatónk, Tímár Tímea és Szöllősi Péter.

Hallgatóinknak ezúton is gratulálunk!