Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Megvásárolható e-jegyzetek!

A Könyvtár és Információs Központ 2020. március 12-től határozatlan ideig zárva tart. A rendkívüli zárva tartás ideje alatt online elérhető szolgáltatásokkal szeretnénk segítséget nyújtani a távoktatáshoz, otthoni tanuláshoz, szakdolgozat íráshoz.

Az órák teljesítéséhez feladott kötelező jegyzetek nagy része már online, e-jegyzetként is elérhető. A rendelés és vásárlás menetéről a http://kik.uni-neumann.hu/web/guest/e-jegyzet oldalon tájékozódhatnak. A felsorolt könyvek egy része ingyen hozzáférhető és le is tölthető pdf formátumban. A kínálat lefedi a Pedagógusképző valamint a GAMF Műszaki és Informatikai Karon számonkért tanagyag nagy részét. A jegyzetek elektronikus postázását az utalás beérkeztét követően azonnal teljesítjük!

A Könyvtár és Információs Központ a veszélyhelyzet alatt ingyenes szkennelési szolgáltatást nyújt a kutatás és a távoktatás folyamatos biztosítására könyvfejezetek és folyóiratcikkek vonatkozásában. (Nem vonatkozik a már hozzáférhető és/vagy megvásárolható e-jegyzetekre, valamint az adatbázisokban amúgy is szabadon hozzáférhető anyagokra.) Vállaljuk a kért anyagok digitalizálását és megadott emailcímre történő postázását. Az igényeket a konyvtar@uni-neumann.hu címre kérjük küldeni.

A kérések teljesítése érkezési sorrendben történik. Amennyiben a Könyvtár állományában nem található a kért dokumentum, könyvtárközi kölcsönzéssel beszerezzük és hozzáférhetővé tesszük.

Éljenek a lehetőséggel!