Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

MegaLux - Látogatás a Dél-afrikai nagykövetnél

Látogatás a Dél-afrikai nagykövetnélA csapat, az elmúlt hét versenyfelkészülése után szombaton, Király András László, hazánk Dél-afrikai nagykövetének meghívására, a nagykövetség rezidenciájára látogatott.

A fiúk beszámoltak a közelgő verseny ottani felkészüléseiről és arról, hogy mennyi munka, tervezés előzte meg a Dél-afrikai utat.

A Király András László nagykövet rövid interjúban elmondta, hogy nagyon figyelik, ami az autóiparral, az energetikával, de abból is a megújuló energiával kapcsolatos. A sajtószemléjük során került a figyelem középpontjába a MegaLux, s innen tudták meg, hogy most Dél-Afrikában fog versenyezni a csapat.

A nagykövet arról is beszélt, hogy ismerik a csapatot, az elért eredményeit is. Úgy döntöttek, hogy mindenképp fel kell venni a kapcsolatot, találkozni kell a MegaLux gárdájával, ott kell lenniük az indulásnál és a célba érkezés pillanatában is.

Az interjúban említést tett arról is, hogy az országban sok barátra lehet számítani, nagyos sok a fiatal, akik keresik is az európai fiatalokkal való kapcsolatokat. Nyitottak, kommunikatívak.

Dél-Afrikában hihetetlenül szeretik a magyar cégeket, a magyar ötleteket. Arra lehet majd számítani, hogy amerre a MegaLux megfordul, a csapatot nagy érdeklődéssel és szeretettel fogják fogadni. Hosszú távú kapcsolatok születhetnek, mely nemcsak baráti, hanem üzleti, támogatási és egyéb partneri szempontból is érdekesek lehetnek.

(forrás: hiros.hu - 2016. 09. 20.)
(fotó - videó Szécsényi Dániel / No Total Films)