Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Második alkalommal rendezte meg Egyetemünk a Műszaki Anyagtecnológiai Konferenciát

Laborlátogatáson és tudományos előadásokon vehettek részt a látogatók a Neumann János Egyetem Anyagtechnológia Tanszékén pénteken.

A Neumann János Egyetemen pénteken, immár második alkalommal szervezte meg az Intézmény Anyagtechnológia Tanszéke, a Műszaki Anyagtechnológiai Szakmai Konferenciát (MASZK).  Megnyitó beszédében Dr. Fülöp Tamás rektor hangsúlyozta, hogy a program hagyományteremtő céllal indult el. Kiemelte továbbá, hogy a karon jól felépített, előremutató munka zajlik, és a fiatal kutatók, hallgatók bevonásának fontosságát is hangsúlyozta.

A nap folyamán különböző előadásokon és laborlátogatással egybekötött bemutatón vehettek részt a vendégek. A GAMF Műszaki és Informatikai Kar számára komoly lehetőség a konferencia, hogy bemutassa a legújabb kutatási eredményeit.

"Szeretnénk az ipari kapcsolatainkat javítani. Ez azért nagyon fonots, mert az oktatásban a legfrisseb és a legújabb tananyagokat, legújabb ismeret anyagokat csak akkor tudjuk átadni, hogyha jól ismerjük az ipart, jól ismerjük a problémáikat és jól ismerjük a legújabb eszközeiket, berendezéseiket. " mondta el Dr. Weltsch Zoltán tudományos rektorhelyettes a GAMF Műszaki és Informatikai Kar, Anyagtechnológia Tanszék vezetője.

Az eseményre főleg ipari szakemberek és cégek képviselői érkeztek.

Forrás: www.hiros.hu

Galéria