Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Március 27-én ismét MKT Business Szerda a Neumann János Egyetemen!

Folytatódik az MKT NJE (Magyar Közgazdasági Társaság, Neumann János Egyetemen működő diákszervezete) nagy sikerű előadássorozata az MKT Business Szerda.

A 2019. március 27 - ei esemény vendége Böszörményi-Nagy Gergely lesz a Brain Bar alapítója és a Design Terminál vezetője. A Design Terminalból előbb közösségi teret, majd vállalkozásfejlesztő központot épített fel a kreatívipar tehetségei számára. A szervezet mentorprogramjára ma már nem csak Magyarországról, de az USA-tól Portugálián át Svédországig a világ számos pontjáról érkeznek startupok. Az általa alapított Brain Bar a kontinens legnagyobb jövőfesztiválja, melynek színpadán évente száz kiemelkedő koponya vitatja meg a jövő üzleti, kulturális és technológiai trendjeit. Gergő a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi szakán végzett. A Forbes Magyarország 30 legsikeresebb fiatal vezetője közé, a Google, a Financial Times és a Nemzetközi Visegrádi Alap pedig Közép-Európa leginnovatívabb vezetői közé választotta.

Az előadás második felében a Design Terminal inkubátor programjában résztvevő, Eddie mutatkozik be. A kecskeméti startup 215 startup jelentkező közül jutott legjobb 6 inkubációt nyert csapat közé, és célja az oktatás megreformálása.

Eddie
Az oktatásban jelenleg alkalmazott kommunikációs formák, a frontális tanítás-tanulás, már nem elégítik ki a kor, főleg vizuális hatásokra épülő igényeit. A tanórák ingerszegények a mai, fiatal generáció számára, mivel az információ befogadása és feldolgozása már más módon zajlik a felgyorsult technikai fejlődésnek, és a hatalmas információáradatnak köszönhetően. Az Eddie alkalmazás, a fentiekben megfogalmazott problémára ad megoldást, azzal, hogy a gyerekek naponta használt okoseszközeit is bekapcsolja az oktatásba. Azáltal, hogy a kiterjesztett valóság segítségével a diákok számára élvezhetőbbé, élményszerűvé válnak az órák, a tanárok munkája is sokkal eredményesebb lesz.

 

Időpont: 2019. március 27., 18 óra

Helyszín: Neumann János Egyetem, Eötvös Lóránd nagyelőadó, (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.)

Program:

17:30-18:00 Regisztráció

18:00-19:15 Böszörményi-Nagy Gergely előadása

19:15-19:30 Eddie bemutatója

19:30 - Állófogadás, networking

A programváltozás jogát fenntartjuk!
A regisztrálók automatikusan feliratkoznak az MKT NJE hivatalos email értesítőire.

 

Az esemény ingyenes és nyilvános, viszont előzetes regisztrációhoz kötött!

Regisztráció az alábbi linken érhető el:
https://www.eventbrite.com/e/mkt-business-szerda-tickets-59012566174