Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Kattanj rá(nk)! címmel fotópályazatot hírdet a Neumann János Egyetem

A Neumann János Egyetem Könyvtár és Információs Központ a Pedagógusképző Karral Közösen – csatlakozva az Internet Fiesta 2019 (Könyvtár – Kommunikáció – Internet) országos programsorozathoz – fotópályázatot hirdet, Kattanj Rá(nk)! Címmel.

Pályázni lehet minden olyan képpel, mely beleillik a jelzett tematikába. Előnyben részesülnek azok az alkotások, melyek a három témát egy képben tudják ábrázolni.

 

Kritériumok:

A verseny 5. osztálytól felfelé bárki részt vehet. (Külön kategóriában díjazzuk a felső tagozatos, középiskolás és egyetemi polgárok fotóit.)

Egy pályázó összesen maximum 3 képet küldhet be (színes, vagy fekete-fehér).

Fájlformátum: JPG

A beküldött fájlok maximális mérete egyenként: 10 MB.

A képfájlok elnevezése tetszés szerint lehet.

 

A pályaműveket a fiestafotokik@gmail.com címre kérjük elküldeni március 31. 24:00-ig feltüntetve a pályázó nevét, elérhetőségét, iskolája (kar, szak) és évfolyama megnevezését, a kép címét.

 

A képeket folyamatosan töltjük fel a Könyvtár Facebook-oldalára. (https://www.facebook.com/konyvtar.kecskemeti foiskola/). A legtöbb lájkot kapó képek értékes könyvjutalomban részesülnek. Szavazni 2019. április 7. 24:00 óráig lehet.

 

A tavasz folyamán a beérkezett képekből- egy szakmai zsűri véleményezése alapján- kiállítást tervezünk, melynek megnyitóján kerül spr a díjak átadására. A felkért szakmai zsűri különdíjban részesíti az általuk legjobbnak tartott fotót.

A felmerülő kérdéseket a bodroghalmi.tamas@uni-neumann.hu címre várjuk!