Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Járműépítő csapataink a Techtogether versenyen

Új tagokkal bővülve mérettették meg magukat hallgatói csapataink, a Kefo Motorsport és a Kefo MotoStudent az október 18-20-ig tartott a Techtogether versenyen, amelyet az Automotiv Hungary - Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás keretein belül szerveztek meg.

A Kefo Motorsport hallgatói járműépítő csapatunk új vezetője, Heimler Tamás szerint a versenyen bemutatott munkáik pozitív elbírálásban részesültek, a csapat két különdíjat kapott - a Fémalk Zrt. felajánlásában egy RC autóval lettek gazdagabbak, a Mercedes Benz Manufacturing Hungary Kft-től pedig logózott táskákat és termoszokat kaptak. 

A csapat egyébként az elmúlt hetekben tartott tagtoborzást, így a 17 eddigi csapattag 10 új hallgatótárssal bővült, az ő oktatásuk és felkészítésük jelenleg is tart. A következő szezonban (2018 nyár) szeretnék magukat külföldi versenyeken megmérettetni, a téli hónapok a tervezés, építés és felkészülés jegyében zajlanak majd, újratervezik az autó vázszerkezetét, valamint véglegesítik a csapat összetételét.

A másik résztvevő csapat a Kefo MotoStudent volt, vezetőjük, Tímári Attila elmondása szerint kifejezetten örülnek, hogy részt vehettek a kiállítással egybekötött versenyen. Csapatuk összetételében szintén alakult, a meglévő 16 csapattaghoz kilencen társultak. A csapatvezető szerint kellenek is a lelkes hallgatótársak, hiszen a hónap végéig kell leadniuk a jövő októberben megrendezésre kerülő MotoStudent versenyhez szükséges első nagy dokumentációt, így a csapat minden tagja gőzerővel dolgozik annak érdekében, hogy minél jobb eredményt érhessenek el a spanyolországi versenyen.

Mindkét csapatunknak kívánunk minél hatékonyabb és sikeresebb felkészülést az elkövetkezendő versenyekhez!