Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

IUVENIS - Ifjúságszakmai Konferencia

A Kutatók Éjszakáján (2017.09.29.) kerül megrendezésre a IUVENIS - Ifjúságszakmai Konferencia, amelynek célja, hogy egyszerre adjon teret az ifjúságtudomány és szakma legújabb, többek között szociológiai, szociális munkabeli, politológiai, vagy akár pedagógiai megalapozottságú eredményeinek bemutatására, megvitatására és a szakemberek kötetlenebb, társas eszmecseréjére. 

Az eseményre elfogadta a meghívást Székely Levente, aki vezető kutatóként irányította a Magyar Ifjúság Kutatás 2016-ot és Hollós József, aki majd fél évszázadon keresztül volt Bécs ifjúsági referense. 

Ezen túlmenően a konferencia 4 szekciójában 20 előadás kerül bemutatásra, az előadók számos új kutatási eredményt demonstrálnak. Az esemény előadói között kutatók, oktatók, az ifjúságügy gyakorlati szakemberei és doktoranduszok is vannak, ezzel is bizonyítva és biztosítva a szakma és a konferencián megjelenő témák sokszínűségét. 


Szeretettel várunk mindenkit  a Kar IUVENIS – Ifjúságszakmai Műhelyének rendezvényén 2017. szeptember 29-én 17.00-24.00 óra között.
Az esemény részleteit és az előadások bemutatását tartalmazó programfüzet már elérhető:
http://pk.uni-pae.hu/images/muhelyek/IUVENIS/iuvenis%20programf%C3%BCzet%20web.pdf webcímen.

Regisztráció és további információ: iuvenis@pk.uni-pae.hu.