Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Innovációs Kihívás

Az alapítvány egy közhasznú non-profit szervezet, amely azért jött létre, hogy hidat képezzenek az oktatás és az üzlet világa között. Elméleti és gyakorlati programjaikkal szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy a magyar fiatalok kompetens, önálló, és felelősségteljes vállalkozóvá váljanak, illetve felkészültségük minél inkább megfeleljen a leendő munkáltatóik elvárásának.

Idén második alkalommal dolgoznak együtt az ország vezető életbiztosítójával az NN Biztosítóval, közös programjuk az Innovációs Kihívás kifejezetten egyetemistáknak szól. Az Innovációs Kihívás programjukról röviden:

Az egész napos program célja, hogy a résztvevők 5 fős csoportokban dolgozva találjanak megoldást egy valós problémára, amelyet a program végén prezentálniuk kell a szakmai zsűri előtt. Az ötletfejlesztés során a résztvevőkhöz az NN Biztosító munkatársai is csatlakoznak, így megtapasztalhatják, milyen egy csapatban dolgozni az NN szakembereivel. Az esemény végén pedig a szakmai zsűri előtt kell egy rövid prezentációban bemutatni a javasolt megoldást.

Amit biztosítanak: teljes ellátás, 2 kávészünet, ebéd, laptopok, internet, írószer és vállalati önkéntesek, értékes nyeremények

A programról bővebben ide kattintva tájékozódhatnak:

http://ejam.hu/hu/kozgazdasagtan-uzleti-tervezes/nn-jam-innovacios-verseny.html

Jelentkezés az alábbi felületen: (jelentkezési határidő: 2017. október 12.)

https://melterhelga.typeform.com/to/cqmxSX

Facebook bejegyzés elérhetősége:

https://www.facebook.com/JuniorAchievementMagyarorszag/photos/a.336349700050623.1073741834.336346216717638/510091879343070/?type=3&theater