Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Hírös Szabadegyetem: a környezettudatosság kapta a fő hangsúlyt

Megtartották a Hírös Szabadegyetem utolsó előadását szerda délután a kecskeméti Városháza Dísztermében. Az ingyenes eseménysorozat célja, hogy bemutassa a Neumann János Egyetem karain folyó kutató munkát.

Nagy érdeklődés övezte az utolsó Hírös Szabadegyetem előadását, szerdán délután is megtelt a kecskeméti Városháza díszterme. Dr. Pölös Endre, a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Karának főiskolai docense beszélt a környezettudatosságról és a környezetvédelemről. Az egyik legfontosabb dolog ugyanis az, hogy egészséges környezetben éljünk, hogy megóvjuk a Földet, amin élünk.

Ezzel véget ért az a rendezvénysorozat, amelyet a Neumann János Egyetem és Kecskemét Önkormányzata hívott életre a kultúraközvetítés és a helyi intézményekkel való együttműködés jegyében. Azok akik legalább három előadáson részt vettek, az utolsó előadás alkalmával egy oklevelet is átvehettek. A kezdeményezésnek az volt a lényege, hogy az egyetem karai által gondozott tudományterületeket bemutassák, illetve népszerűsítsék az itt élők körében.

 

forrás: hirös.hu

 

Akik az utolsó előadáson nem tudták átvenni elismerő oklevelüket, megtehetik ezt a jövő hét folyamán (2018. 06.18-tól 06.22-ig) a Neumann János Egyetem Kommunikációs irodájában (6000 Kecskemét, Izsáki út 10. 1. emelet) 8:00 és 16:00 óra között.