Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Friss - Koronavírus

Ahogy arról már tájékoztattuk Önöket, a koronavírus járvány következtében kihirdetett vészhelyzet miatt rendkívüli intézkedéseket kellett a felsőoktatási intézményekben is elrendelni.


A Neumann János Egyetemen is intézménylátogatási tilalmat kellett bevezetni a hallgatók számára, és ennek részeként a kollégiumokat is ki kellett kiürítenünk.


Szeretném ezúton is megköszönni Önöknek, hogy a kollégiumokból történő kikötözés során is nagyon fegyelmezetten és együttműködően jártak el.


A kollégiumok kiürítésével kapcsolatban további intézkedéseket kell tennünk. Sokan a rövid határidő miatt személyes tárgyaikat nem tudták a kollégiumokból elszállítani. Ezért most megkérjük Önöket, hogy a kollégiumi szobákban maradt személyes tárgyaikat, csomagjaikat 2020. március 15-én 16.00 óráig szíveskedjenek elvinni.


Kérem, hogy akik a fenti határidőig semmiképpen nem tudják megoldani a személyes tárgyak elszállítását, jelezzék név és szobaszám megadásával Roza Károly kollégiumvezetőjének a roza.karoly@uni-neumann.hu e-mail címen.


Abban az esetben, ha a csomagok elszállítása nem megoldható, a kollégium munkatársai névvel és szobaszámmal ellátott dobozokba/zsákokba fogják összecsomagolni a személyes holmijaikat, amelyeket a későbbi átvételig biztonságos helyen fogunk tárolni.


Együttműködésüket megköszönve, üdvözlettel:


Dr. Fülöp Tamás, rektor