Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

FETA - Országos hallgatói mentális egészség kutatás

Kedves Hallgató!

 

A Felsőoktatási Tanácsadás Egyesület képviseletében egy országos kutatást végzünk, amelynek célja, hogy képet kapjunk a magyar felsőoktatásban tanuló, aktív státuszú hallgatók pszichés jóllétéről, feltérképezve az esetleges lelki nehézségeiket és személyes erőforrásaikat. A kapott válaszok lehetővé teszik számunkra, hogy fejlesszük a hallgatók számára térítésmentesen elérhető pszichológiai szolgáltatásokat, és egyúttal fel tudjuk hívni a döntéshozók figyelmét azokra a területekre, amelyek a meglévőnél nagyobb támogatást igényelnek.

 

Azzal a kéréssel fordulunk most hozzád, hogy töltsd ki az alábbi kérdőívünket, hogy a Te és hallgatótársaid igényeinek megfelelő komplex pszichológiai, életvezetési, tanulástámogatási szolgáltatásokat fejleszthessünk. Az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a jövendőbeli hallgatók is hatékonyabb támogatást kaphassanak.

 

https://elteppk.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_eP9taN80RRPEYzs

 

A kutatásban való részvétel teljesen önkéntes és anonim, a folyamat során nem vagy azonosítható. A kitöltés kb. 15 percet vesz igénybe. (Kutatásetikai engedély szám: 2021/357)

 

Kérjük, hogy részvételeddel segítsd, hogy valós képet kapjunk arról, hogy érzik magukat jelenleg a hallgatók!

 

Köszönjük!

 

dr. Karner Orsolya kutatásvezető és a Felsőoktatási Tanácsadás Egyesület kutatócsoportja

 

e-mail cím: feta@feta.hu