Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Fairium Kft.

A FAIRIUM Kft. 100% Magyar tulajdonban lévő, főleg autóiparban tevékenykedő, dinamikusan növekvő mérnöki szolgáltató cég. 2009-ben alapított vállalkozásunkat folyamatosan fejlesztjük, egyedi ötleteinkkel, illetve a partneri és a piaci igények felmérésével és figyelembe vételével, és aktualizálásával bővítjük termék palettánkat.

Cégünk projektmérnöki szolgáltatásokat (auditálás, oktatás, folyamatfejlesztés), termékválogatási, minőségellenőrzési tevékenységeket nyújt elsősorban autóipari beszállítóknak. Cégünk tulajdonosai, vezetői több mint 10 éves autóipari tapasztalattal rendelkeznek termelési és minőségügyi területen. Ezen szakmai tapasztalatokat alkalmazva állunk partnereink rendelkezésére. Magyarországon egyedülálló szolgáltatást nyújtunk stratégiai partnerünkkel, az Insertus Hr Kft. -vel karöltve, mind az ügyfeleink, mind a hozzánk pályázó jelentkezők számára. Partnereink számára így még több, és rugalmasabb megoldási javaslatokat tudunk ajánlani, a pályázók pedig a két cég kapcsolati rendszere által válogathatnak a lehetőségek közül. Tevékenységi körünk új szolgáltatásokkal bővül: az oktatással, és a gyakornoki programmal.

A képzéseinken résztvevők a mai gyártási követelményekkel harmonizáló egyedi elméleti és gyakorlati tudásra tehetnek szert. Gyakorlati programunk keretein belül a végzés előtt álló hallgatók, illetve frissen végzettek részére biztosítunk gyakorlati lehetőségeket, amelynek során a cégünk ügyfeleinél további, az aktuális piaci elvárásoknak megfelelő tudásra tehet szert, így biztosítva a hatékonyabb álláskeresést melyhez cégünk további segítséget is nyújt.

Elindítottuk saját egyedi gyakornoki programunkat, ami egyedülálló Magyarországon. Várjuk a folyamatosan fejlődni vágyó pályakezdők jelentkezését, akik a hamuba sült pogácsa mellé garantált sikert is szeretne magával vinni a sikerhez vezető útra. De a már tapasztalt mérnököket is szeretettel várjuk, akik kihívást keresve kipróbálnák magukat új területeken, az autóiparban is. szakképzett mentorok segítik a programban résztvevők tanulását, képzését, és orientációját.

Meglévő és jövőbeni termékválogatási, és tanácsadói projektjeink támogatásához keresünk munkatársakat Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson Sopron, Heves, Pest megye és Budapest vonzáskörzetébe.

Amit kínálunk: 
Lehetőség a fejlődésre és önmegvalósításra, versenyképes bér, céges telefon, laptop, cafeteria, rugalmas munkaidő, munkába járás támogatása.