Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Erasmus Nemzetközi Hetet szervez a Neumann János Egyetem

2019. április 9-12. között a Neumann János Egyetem meglévő és leendő partnerkapcsolatai ápolására és bővítésére Erasmus Nemzetközi Hetet szervez külföldi előadók és nemzetközi koordinátorok részvételével. A szakmai és kulturális programokat is magába foglaló rendezvényen 11 ország képviselteti magát: angol, észt, görög, horvát, lengyel, litván, luxemburgi, német, spanyol, szerb és török kollégák.

 

Az esemény remek alkalom arra, hogy az Egyetem fakultásai bemutatkozhassanak és megismerhessék más intézmények jó gyakorlatait.

A Nemzetközi Hét rendezvényeire szeretettel várjuk a nemzetköziesítésben részt vevő, részt venni kívánó oktató és adminisztratív kollégákat és hallgatóinkat is.

A rendezvény programja itt érhető el.

Diákjaink aktív részvételére mindenekelőtt április 10-én, szerda délelőtt számítunk. 10.00 órai kezdettel a partneregyetemek bemutatkozó börzéjét tartjuk a GAMF aulában. Itt a hallgatók a külföldi tanulmányi lehetőségekről közvetlenül információt szerezhetnek a külföldi partneregyetemek képviselőitől, az Egyetemünkön jelenleg tanulmányokat folytató Erasmusos hallgatóktól, a korábbi évek kiutazó Erasmusos diákjaitól, illetve az ún. Buddy-programban önkéntesen tevékenykedő hallgatóktól.