Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Együtt a pénzügyi tudatosságért

Együtt a pénzügyi tudatosságért - a Magyar Nemzeti Bank szakembereinek előadása a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karán

2018. március 27-én a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karán tartott előadást Dr. Szabó Ildikó a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Békéltető Testület hivatalvezetője, Szabó József a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ vezetője és Dr. Szakács Attila docens kollégánk, aki a Merkating Nonporofit Kft. részéről – mint szervező - Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózatot  mutatta be a hálózat tevékenységét.

A hallgatók a szakmai területhez legjobban kapcsolódó Pénzügytan előadás keretében kaptak részletes és jól prezentált információt Pénzügyi Békéltető Testület működéséről, a Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ szükségességéről,  kommunikációs tevékenységéről és a Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat elmúlt időszakra jellemző főbb eredményeiről.

Az előadások mellett a MNB tájékoztató füzetei további információt nyújtottak a nagyszámú hallgatóságnak.

Az előadásokat követően sajtótájékoztatóra is sor került, amelyben kiemelésre került az MNB két szakmai területének és a Gazdálkodási Kar együttműködési lehetőségei, amely a „PÉNZÜGYEK FELSŐFOKON - LÉGY KREATÍV!” MNB által kiírt pályázatban már meg is testesül hallgatóink pályamunkái révén.