Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Egy hallgatói felmérés amellyel nyerhetsz is!

Merre tart a magyar startup világ? Mondd el a véleményed, oszd meg tapasztalataid és járulj hozzá Te is a startup színtér fejlődéséhez! És nem utolsó sorban, nyerj JBL hangszórót, Sziget Fesztivál napijegyet vagy egy egy órás szakmai tanácsadást startupod számára.

Az INPUT Program olyan gazdaságfejlesztési célok megvalósítására jött létre, melyek keretében a Program szakértői feltárják a magyarországi startup ökoszisztéma valós helyzetét és lehetőségeit, elősegítik a szereplők nemzetközi piacokon való megjelenését, valamint a tapasztalatok és az eredmények összegzésével fejlesztési irányokat és megoldási javaslatokat fogalmaznak meg a gazdaság kulcsszereplői és döntéshozói felé.

A Program keretében a PwC Magyarország Kft. országos kutatást készít a hazai startup ökoszisztémáról, melynek részét képezi egy online anonim kérdőíves felmérés is.  A kutatás célja a szereplők minél teljesebb körű (a startupok és befektetők mellett többek között az elemzők, tanácsadók, állami szervek stb) megkérdezésével a hazai startup ökoszisztéma feltérképezése és értékelése.

A kérdőívben többek között a motiváció és kultúra, tudás és kompetencia, finanszírozás, piaci környezet témakörébe tartozó kérdéseket tartalmaz, melyeknek kitöltése legfeljebb 15 percet vesz igénybe.

A szereplők tapasztalatainak, véleményeinek és igényeinek megismerése kiemelten fontos, hiszen azok értékes információként szolgálhatnak az ökoszisztémát érintő fejlesztések irányának megalapozásához, emellett elősegíthetik a szereplők közötti hatékony párbeszédet is.

Amellett, hogy válaszaiddal hozzájárulhatsz a startup ökoszisztéma formálásához, értékes nyereményekkel is gazdagodhatsz: a kitöltők között 3 db JBL hangfalat, 3 db Sziget Fesztivál
napijegyet valamint 10 darab 1 órára szóló szakmai tanácsadási alkalmat
sorsolnak ki.

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Forrás: www.startuponline.hu