Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Döntetlen a kézilabda MEFOB-on

2019. február 20.-án lejátszotta első MEFOB mérkőzését a Neumann János Egyetem kézilabda csapata az ELTE ellen. Az idei évben azért készül a csapat egész évben, hogy sok-sok év után továbbjusson az első körön és jogot szerezzen az országos döntőben való részvételre.

Igen zord időpontban 21:30-kor kezdődött a találkozó Budapesten. Ennek megfelelően az indiszponáltság mind a két csapaton meglátszott. A végig szoros mérkőzés első 30 perce Lajos Dávid egyetemünk hallgatójáról szólt. Indítások, átlövések és ziccerek védésének sorát mutatta be kapusunk, szám szerint 11-et, ezzel versenyben tartva az NJE-t. Félidőben 10:9-et mutatott az eredményjelző a ELTE részére, ami a rengeteg hiba láttán hízelgő eredmény volt.

A fordulás után folytatódott a rossz széria és Lajos Dávid védései sem jöttek. Folyamatosan lépett el az ellenfél és a 40. percben már 5 egységgel a hazai csapat vezetett. Egy időkérést követően utolsó erejüket kiadva 20-20-nál utol érték a fővárosi csapatot, Jantner József remek átlövéseinek köszönhetően. A végén még volt lehetőség a győzelemre is, de ez már nem jött össze. Végeredmény 21:21

Folytatás:

2019. február 22. 19:30

Neumann János Egyetem - ELTE

GAMF Kar Törös Olga Sportcsarnok

Várunk minden szurkolót!

Hajrá NJE!