Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Gazdaságtudományi kar - infrastruktúra

A beruházás első ütemében megépülő, az Izsáki út mellett elhelyezkedő épület nagy előadójában egyszerre 500 diák hallgathatja az előadásokat. A modern oktatástechnológiai eszközökkel felszerelt előadó lépcsőzetes kialakítású nézőtere –három térre bontható. Európában egyedülálló módszerrel – a tér a tengelye körül befordulva két kisebb és egy nagyobb teremre osztható, így akár három különböző előadás is folyhat itt párhuzamosan. A kialakuló termek remek helyszínül szolgálnak különböző előadásoknak, konferenciáknak, rendezvényeknek. A három 120 fős közepes előadó, 15 darab 30 fős szemináriumi terem, valamint egy különleges ún. tőzsdetojásban kialakított valódi tőzsdét imitáló terem és egy vizualizációs terem is a Gazdálkodástudományi Kar 3 tanszékének tanulói és oktatói rendelkezésre áll.

 

A hallgatók már nem csak passzív befogadóként, hanem aktív résztvevőként ülnek az előadásokon, ahol a kölcsönös kommunikáció elve mentén azonnal válaszolhatnak. A szemináriumi termekben kiscsoportos projekt munka keretében mélyülhetnek el jobban, oldhatják meg hatékonyabban az oktatóktól kapott feladatokat.

Állandóan lüktető, nap mint nap megújuló, fejlődő egyetemi élet jöhet létre az  egyedi és modern technikai megoldások, az oktatás szemléletének változása, illetve a tanulók és az előadók folyamatos kapcsolattartása következtében.