Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

MTA DAB JNSZ megyei szakbizottság hírei

Az MTA DAB Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szakbizottság évzáró rendezvénye

MTA DAB JNSZ megyei szakbizottság hírei Létrehozva: 2016.12.04 20:08 módosítva: 2016.12.04 20:08

Az MTA DAB Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szakbizottság évzáró rendezvényeMagyar Tudományos Akadémia Debreceni Területi Bizottságának JászNagykun-Szolnok Megyei Szakbizottságának évzáró rendezvényére.

Időpont: 2016. december 08.
Helyszín: Pallasz Athéné Egyetem, Gazdálkodási Kar Főépülete, II. előadó
Parkolás: Főépület melletti parkolóban

Kérem, hogy részvételi szándékukat a szaboattila@szolf. hu email címen előzetesen jelezni szíveskedjenek. Dr. Szabó Attila főiskolai docens

Program

Tovább

2016. 03. 18. - DAB TAGGYŰLÉS

MTA DAB JNSZ megyei szakbizottság hírei Létrehozva: 2016.09.26 12:39 módosítva: 2016.09.26 12:59

Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Területi Bizottságának Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szakbizottságának taggyűlésére.

Időpont: 2016. március 18.
Helyszín: Szolnoki Főiskola Campusának Főépülete, II. előadó
Parkolás: Főépület melletti parkolóban

teljes meghívó

Tovább

BESZÁMOLÓ AZ MTA DAB JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI SZAKBIZOTTSÁG 2015. ÉVI MUNKÁJÁRÓL

MTA DAB JNSZ megyei szakbizottság hírei Létrehozva: 2016.09.26 12:38 módosítva: 2016.09.26 12:38

BESZÁMOLÓ a MTA Debreceni Területi Bizottság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szakbizottságának 2015. évi munkájáról

"A beszámolás évének főbb célkitűzései
A szakbizottság ebben az évben − a korábbi évek kutatási, tudományszervezési gyakorlatára és az előző években már megszerzett tapasztalatokra építve − a kutatómunka és a kutatási eredmények megismertetését, közzétételét, minél szélesebb körben történő népszerűsítését tűzte ki céljául. A Repüléstudományi, a Jászkunság és Középalföldi kutatások, a Szolgáltatásmenedzsment, ill. a Műszaki Szakbizottság J.-N.-Sz. Megyei Agrár-műszaki tagozata elnevezésű munkabizottságok keretein belül számos, a megye és a térség életében meghatározó, több évtizedes kutatást és kutatási eredményt maga mögött tudó szakembert igyekezett összefogni, integrálni. A munkabizottságokban folyó munka kapcsán jó néhány tudományág fejthette ki, mutathatta be színes és szerteágazó tevékenységét. A kutatásokat segítő, azoknak helyt adó társszervezetek segítségével, velük együttműködve a korábbi kutatási irányokat, kutatási területeket megtartva, új eredményeket keresve és felmutatva a munkatervünkben megfogalmazottaknak megfelelően igyekeztünk végezni a munkánkat.

Tovább

2015. 05. 29. - XXI. NEMZETKÖZI DIÁKKONFERENCIA - XXI. INTERNATIONAL CONFERENCE

MTA DAB JNSZ megyei szakbizottság hírei Létrehozva: 2016.09.26 12:37 módosítva: 2016.09.26 12:37

2015. 05. 29. - XXI. NEMZETKÖZI DIÁKKONFERENCIA - XXI. INTERNATIONAL CONFERENCEA konferenciára várjuk tehetséges főiskolai, egyetemi és Ph.D hallgatók jelentkezését a környezet- és természetvédelem, valamint a vidékfejlesztés bármely területét érintő előadásokkal és/vagy poszterek bemutatásával.

A konferencia célja: a felsőoktatási intézmények főiskolai, egyetemi és Ph.D képzésben résztvevő hallgatói a tehetséggondozás keretében már a képzés ideje alatt lehetőséget kapjanak a szakmai bemutatkozásra, széles körű gondolatcserére, a hazai és nemzetközi tudományos kapcsolatok kiépítésére.

A konferenciát a Szolnoki Főiskola Térségfejlesztő és Innovációs Tudásközpontja, valamint a Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Területi Bizottságának Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szakbizottsága közösen szervezi, rendezi meg.

A konferencia hivatalos nyelve magyar és angol.

bővebb információ (felhívás, jelentkezési lap, formai követelmények): Térségfejlesztő és Innovációs Tudásközpont oldalán

Tovább
123»
< >X