Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Campus Mundi


Kapcsolódj be a nemzetközi tudományos életbe, fedezz fel egy új országot, ismerj meg új szakembereket, szerezz új barátokat!

CAMPUS MUNDI ösztöndíjak –  A világ szinte bármely országába


Miért érdemes Campus Mundi ösztöndíjakra pályázni?  
  • Mert külföldi tapasztalattal előnyt szerzel a munkaerőpiacon.
  • Mert nyelvtudásod fejlődik, magabiztosabbá válsz.
  • Mert nemzetközi szakmai kapcsolatokat építesz ki.
  • Mert interkulturális környezetben szerzel élményeket. 
 

Amennyiben egy külföldi egyetemen szeretnél tanulni egy szemesztert - vagy akár egy teljes tanévet az államközi egyezményeknek köszönhetően - , illetve szakmai gyakorlatot szeretnél külföldön teljesíteni, esetleg egy szakmai konferencián tartanál előadást vagy kutatnál, akkor ez az ösztöndíj Neked szól!

 

 KÜLFÖLDI SZAKMAI GYAKORLAT

Ha szeretnél néhány hónapig egy külföldi szervezet munkájába bekapcsolódni, a Campus Mundi ösztöndíjprogram lehetőséget ad erre! Mester- és PhD-képzés alatt pedig kutatási tevékenységre is pályázhatsz, használd ki az alkalmat! 
Az ösztöndíj időtartama 3–5 hónap (vagy rövidebb időtartam esetén minimum 15 kredit).

 Én pályázhatok rá?  

Igen, ha legalább középfokú nyelvtudásod van a munkanyelvből. Feltétel minden képzési szinten a minimum 1 lezárt félév. Szakmai gyakorlat megvalósításakor nem szükséges az aktív hallgatói jogviszony. Az abszolutórium megszerzését követő 12 hónapon belül is teljesíthető a külföldi szakmai gyakorlat.

 Mennyi ösztöndíjat kaphatok?  

Az ösztöndíj mértéke a célországtól függően havi 200.000–350.000 Ft.

 Meddig jelentkezhetek?  

A 2021/2022. őszi tanévi kiutazásokra pályázatot folyamatosan lehet benyújtani 2021. október 31-ig, vagy a rendelkezésre álló keretösszeg kimerüléséig – ez utóbbi esetben a kiíró fenntartja magának a jogot a pályázat azonnali hatályú felfüggesztésére.

A részletekért kattints ide!

 

 KÜLFÖLDI RÉSZKÉPZÉS

Amennyiben külföldön szeretnél tanulni egy félévet vagy trimesztert intézményed külföldi partneregyetemeinek egyikén, vagy akár egy tanévet is államközi egyezményeknek köszönhetően, akkor ez a felhívás Neked szól! A világ számos országában lehetőséged van tanulmányaidhoz kapcsolódó kurzusok elvégzésére. 
Az ösztöndíj időtartama 3–5 hónap (intézményközi egyezmények) vagy 3–10 hónap (államközi egyezmények) lehet.

 Én pályázhatok rá?  

Igen, ha legalább középfokú nyelvtudásod van abból a nyelvből, amelyen külföldi tanulmányaidat folytatod. Pályázati feltétel minden képzési szinten a minimum 1 lezárt félév, de alap- és osztatlan képzésen legalább 2 lezárt félév szükséges a kiutazáshoz, valamint az aktív hallgatói jogviszony.

 Mennyi ösztöndíjat kaphatok?  

Az ösztöndíj mértéke a célországtól függően havi 200.000–350.000 Ft.

 Meddig jelentkezhetek?  

A pályázati felület 2021. augusztus 31-én 23:00 óráig, vagy a rendelkezésre álló keretösszeg kimerüléséig elérhető - ez utóbbi esetben a kiíró fenntartja magának a jogot a pályázat azonnali hatályú felfüggesztésére.

A részletekért kattints ide!

 

Kapcsolattartók a Tempus Közalapítványnál

Amennyiben az államközi egyezmények keretében megvalósuló külföldi részképzési pályázati felhívás elolvasása után is kérdése merülne fel, kérjük általános kérdésekben a Tempus Közalapítvány általános ügyfélszolgálatát keresse. Speciális kérdésekben pedig mindig az adott célországért felelős kollégát kell keresnie. A kollégák elérhetőségét honlapunk "Munkatársak" menüpontja alatt a Study in Hungary egység résznél találja: https://tka.hu/538/munkatarsak  

 

A pályázati felület

A pályázati felület a https://cwp.scholarship.hu/ oldalon érhető el. regisztrációt követően az "Új folyamat/dokumentum indítása" gombra kell kattintani, majd a "Campus Mundi SH pályázatok" nevű sort szükséges kiválasztani a pályázat indításához.

 

 

 

  

KITŐL KÉRDEZHETEK?

A megpályázható partneregyetemekről, a külföldi szakmai gyakorlati lehetőségekről és a pályázati folyamatról az Egyetem Campus Mundi intézményi kapcsolattartója ad felvilágosítást:

 

Kósáné Marton Krisztina

marton.krisztina@uni-neumann.hu

76/501-992

 

A Campus Mundi részképzés, szakmai gyakorlat és rövid tanulmányút lehetőségeiről a Tempus Közalapítvány honlapján található részletes információ.


TOVÁBBI HASZNOS CAMPUS MUNDI LINKEK