Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Beindul a Pallasz Athéné Egyetem mémgyára!

Vegyél részt Te is az egyetem nyereményjátékában és készíts egy képet mely az egyetemi életed sajátosságait, saját élményeidet, aktuális eseményeket jelenít meg vicces formában, ún. „mémek” segítségével és nyerd meg az értékes, országosan beváltható ajándékutalványok egyikét! Ezek a „mémek” lehetnek saját szerkesztések, de az interneten manapság terjedő már bevett képek átalakításával is nevezhetsz a versenyre. A képet küldd el e-mailben a nyeremenyjatek.pa@gmail.com-ra a játék időtartama alatt (2017. április 01-től április 30-ig) és a legötletesebb, legkreatívabb képek kikerülnek a Pallasz Athéné Egyetem Facebook oldalára, valamint készítőiket az ország legnagyobb hipermarketében beváltható értékes ajándékutalványokkal jutalmazzuk! További részletek és játékszabályzat a honlapon!

 

Nyereményjáték játékszabályzat

Játék időtartama:            2017.04.01 – 2017.05.10.
Játék tervezett időtartama:       
2017.07.01 – 2017.07.31.

Játékleírás röviden:

A nyereményjátékban résztvevő személyek:

A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy, akit a Facebook bejegyzés a közösségi portálon elér. A nyereményjátékra felhívó bejegyzés a „Pallasz Athéné Egyetem” elnevezésű közösségi oldalon jelenik meg. Legfőbb célcsoportját az Egyetem jelenlegi hallgatói alkotják. 

A nyereményjátékban résztvevők jelen játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

Ingyenesség, a nyereményjátékban való részvétel

A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel. A nyereményjátékban részt vesz mindenki, aki 2017. április 30-ig e-mail üzenetben legalább egy képet továbbít a nyeremenyjatek@uni-pae.hu e-mail címre, mely kép az egyetemi élet sajátosságait, a hallgatók saját élményeit, aktuális eseményeket jelenítenek meg vicces formában, ún. „mémek” segítségével.

A nyereményjáték szervezői által „mémnek” (ezzel együtt elfogadott pályamunkának) értelmezett minden olyan beérkező kép (akár fénykép is), mely lehetőleg jó minőségű, kreatív, ízléses, az intézmény szellemiségéhez és kultúrájához illő, kötelezően vicces és nem sértő tartalommal. Ezek a „mémek” lehetnek saját szerkesztések, de a nyereményjátékban résztvevők az interneten manapság terjedő már bevett képek átalakításával is nevezhetnek a versenyre. A kép tartalmaz(hat) feliratot, címet.

A kép mellet az e-mailnek tartalmaznia kell valamilyen formában a készítő nevét.

A megadott e-mail címre beérkezett képek közül kerülnek kiválasztásra azon munkák, melyek a legkreatívabbak, legötletesebbek, ezen képek kikerülnek a Pallasz Athéné Egyetem Facebook oldalára és készítőiket az ország legnagyobb hipermarketében beváltható értékes ajándékutalványokkal jutalmazzuk.

A nyereményjáték időtartama 2017.04.01 – 2017.05.10.

Az ajándékutalványok felhasználhatóak: 2017. december 31-ig

A nyeremény átvételének feltételei

A nyerteseket 2017. május hónapban a megadott e-mail címükre küldött levélben, illetve a Facebookon értesítjük nyereményükről, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról. A Pallasz Athéné Egyetem nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. A Pallasz Athéné Egyetem fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyerteseknek adja át.

A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a Pallasz Athéné Egyetem Facebook oldalán kiállítsa képeiket.

A Szervező jogai

A Pallasz Athéné Egyetem fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.

A Pallasz Athéné Egyetem a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja. Csak és kizárólag az e-mailben beérkezett pályamunkákat értékeljük, a Facebook bejegyzés alá feltöltött képek haladéktalanul törlésre kerülnek.

Adatkezelés

Azáltal, hogy a játékos a nyereményjátékban részt vesz, feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy képe(i) a Pallasz Athéné Egyetem Facebook oldalán a nevével együtt kiállításra kerüljenek, valamint, hogy azokat a Pallasz Athéné Egyetem minden további ellenszolgáltatás, és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassa.

Információkérés

A játékkal kapcsolatos információk az alábbi e-mail címen kérhető: sinko-kali.roberta@uni-pae.hu