Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Amerikában töltenéd a nyarat? Camp America Program Magyarországon!

A Camp America 1969-ben alakult és azóta az egyik legnagyobb nemzetközi J1-es vízumszponzor szervezetként működik. Évente több, mint 8 000 fiatalt toboroz és közvetít 25 országból világszerte az USA különböző pontjaiban levő több száz nyári táborba. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Iskolaszövetkezettel együttműködve biztosít lehetőséget magyar fiataloknak J1-es kulturális csereprogram részeként amerikai nyári táborban történő munkákra. Táborainkat rendszeresen látogatja budapesti iroda csapata.

Amit ajánlanak:

Amerikai munkát nyári gyerektáborokban szállással, ellátással gyerekfelügyelőként (counselor) vagy kisegítő személyzetként (campower) minimum 9 héten át és utána 30 nap utazgatás lehetőségét az USA-ban! A 2019-ben kiutazott közel száz jelentkezőnk csodás élményekkel tértek haza, csatlakozz jövőre Te is!

KInek ajánlják:

18 év feletti fiatalokat várunk, akik legalább középfokon beszélnek angolul és szeretnek utazni. A campower munkához kevésbé erős angoltudás is elegendő, de aktív nappali tagozatos egyetemi vagy főiskolai hallgatónak kell lenned a nyarat megelőző tavaszi félévben is. A counselor munkára olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik magabiztos angol nyelvtudással rendelkeznek, és szívesen dolgoznának gyerekekkel a nyáron. A gyerekfelügyelő pozícióhoz NEM feltétel az aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony.

További információért kattints ide!