Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Duális képzés

 


Tájékozódj, hogy miért éri meg a duális képzést választani és add be jelentkezésedet partnereink valamelyikéhez, vagy akár több céghez is!

 

Pótfelvételi eljárást hirdető duális partnercégeink:

 

Vár a Phoenix Mecano:

Duális képzés az UniTurn Kft.-nél

Az UniTurn Kft. (5440 Kunszentmárton, Vég utca 25.) 25 éves múlttal rendelkező, dinamikusan fejlődő magyar tulajdonban lévő termelő középvállalat Kunszentmártonban. A Megrendelők igényeit szigorú mérési és ellenőrzési folyamatokon (ISO 9001, ISO 14001, IATF 16949) keresztül elégítjük ki. Cégvezetésünk innovatív gondolkodása, valamint az üzem modern gépparkja, a gyártást mindenben támogató magas felszereltségű mérőlaborunk hosszútávú, kihívásokkal- és szakmai fejlődéssel teli jövőképet biztosít munkatársaink számára.

Vállalatunk fő profilja a fémmegmunkálás, ezen belül is az esztergálás, örvénylő menetmarás, köszörülés, mángorlás, precipitációs hőkezelés, indukciós hőkezelés, stb. Termékportfóliónk legfontosabb eleme a villanymotor armatúra tengelyek gyártása. Társaságunk ezen a piacon belül a nagyon precíz és nagy hozzáadott értékű tengelyek gyártására fókuszál. Célpiacaink a háztartási gépgyártás, kórházi ágyak gyártása, bútoripar, kéziszerszámgyártás, és nem utolsó sorban az autóipar. Ez utóbbi területen az elektromobilitásban hajtóművé vált elektromotor tengely gyártásába is be kívánunk kapcsolódni, fejlesztéseink nagyrészt ehhez kötődnek.

„Egy mikron nem apróság” - ezt valljuk és ezt be is tudjuk bizonyítani. Ha kíváncsi vagy és eljössz hozzánk, akkor megismerheted azokat a technológiákat, gépeket, mérő berendezéseket, amikkel a milliméter ezredrészével egyenlő méretpontosságot elő tudjuk állítani és ami nagyon fontos, meg is tudjuk mérni.

Duális képzésünkre várjuk gépészmérnök és járműmérnök alapképzési szakos hallgatók jelentkezéseit.

 Miért előnyös Neked a duális képzés?

  • Már egyetemi éveid alatt naprakész vállalati gyakorlatot szerezhetsz. A legjobb szakemberektől tanulhatod meg a szakmát.
  • Megismerheted a gyártási folyamatainkat, alkalmazott technológiáinkat, minőségügyi rendszerünket, kutatás-fejlesztési tevékenységünket.
  • Mivel gyakorlatra is szert teszel tanulmányaid alatt, nagyobb eséllyel indulhatsz a munkaerőpiacon.
  • Havi juttatást kapsz.
  • Ha jól teljesítesz, a gyakorlat végén állásajánlatot is kaphatsz.

A jelentkezés módja:

A kitöltött jelentkezési lapot (mely megtalálható honlapunkon: www.uniturn.hu/hu/dualis-kepzes), az önéletrajzod és motivációs leveled e-mailben várjuk a HR@UniTurn.hu címre. A jelentkezéshez csatolni szükséges az érettségi bizonyítvány másolatát, ennek hiányában a 11. évfolyam év végi és a 12. évfolyam félévi osztályzatait.

Jelentkezési határidő: 2021. április 15. 12:00 óra

A kiválasztás során egy tesztsort kell kitöltened, illetve egy elbeszélgetésen kell részt venned. A kiválasztásra 2021. április/május hónapban kerül sor, melyről előzetesen tájékoztatni fogunk.

A kiválasztás során figyelembe vesszük tanulmányi eredményeid, a kitöltött teszted eredményét, személyiségi jegyeid, motiváltságod.

Az UniTurn Kft. azon tanulókkal köt hallgatói munkaszerződést, akik megfeleltek a kiválasztási eljárás folyamán, valamint a Neumann János Egyetem államilag finanszírozott gépészmérnök vagy járműmérnök alapképzési szakára felvételt nyertek.

A kiválasztási folyamat eredményéről 2021. június 15-ig írásban tájékoztatunk.

Kérdés esetén kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Az UniTurn Kft. duális képzéssel foglalkozó munkatársa:

Joó Anna Mária

HR@UniTurn.hu

www.uniturn.hu

+ 36 56 462 365

   • általános információk és szerződéskötés:

Palotai Bernadett

palotai.bernadett@uni-neumann.hu

 

  • duális partnerrel kapcsolatos információk:
 

Szakok

Szakhoz tartozó egyetemi kapcsolattartó neve

Elérhetősége

Gépészmérnöki

Vajda Zsuzsanna

vajda.zsuzsanna@gamf.uni-neumann.hu

Vincze Imre

vincze.imre@gamf.uni-neumann.hu

Járműmérnöki

Nagyné Pintér Zsuzsanna

pinter.zsuzsanna@gamf.uni-neumann.hu

Ivánovics Gergely

ivanovics.gergely@gamf.uni-neumann.hu

Logisztikai mérnöki

Boldizsár Adrienn

boldizsar.adrienn@gamf.uni-neumann.hu

Mérnökinformatikus

Dr. Pásztor Attila

pasztor.attila@gamf.uni-neumann.hu

Műszaki menedzser

Dr. Tóth József

toth.jozsef@gamf.uni-neumann.hu

Gazdaságtudományi Kar összes szakja

Suba Edina

suba.edina@gtk.uni-neumann.hu

Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar összes szakja

Dr. Király Ildikó

kiraly.ildiko@kvk.uni-neumann.hu

 

Duális képzés

PAE képzések