Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

A VIP napokon a Megalux

Járműépítő csapatunk a Városi Ifjúsági Párbeszéd Napok rendezvénysorozat keretén belül várta az érdeklődőket Kecskemét főterén.

Kecskemét városa, médiapartnerek bevonásával programsorozatot indított a helyi fiataloknak, ifjúsági szolgáltatóknak és döntéshozóknak. A rendezvény a városi ifjúsági stratégia megújításához illeszkedik: A VIP napokon a látogatók találkozhatnak egymással, a város hírességeivel, közösen gondolkodhatnak és véleményezhetik az őket érintő stratégiai kérdéseket.

Az érdeklődők a Találkozások Napján (május 3.) ellátogathattak az Élő könyvtárba, ahol „kikölcsönözhették” az egyes kiállítókat, vagyis egy személyes párbeszéd keretein belül akár négyszemközt is feltehették kérdéseiket a hozzáértőknek.

A kiállítók között szerepelt a Pallasz Athéné Egyetem Megalux járműépítő csapata is. Az érdeklődőket Ónódi Dávid és Fazekas István csapattagok tájékoztatták a versenyekről, a jármű építéséről és az Egyetemen folyó képzésekről.

A látogatók találkozhattak még Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszonnyal, Molnár Tamással az AfroDZAQM frontemberével, Róna Tamással az Alföldi Régió főrabbijával, Boronkay Péter világbajnok paratriatlonistával valamint Majerik Máté és Terpó Zoltán főhadnagyokkal, akik az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis vadászpilótái.