Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

A Neumann János Egyetemen is csatlakozott a 10 millió Fa közösség ültetési programjához

A Neumann János Egyetem - a társadalmi felelősségvállalási koncepciójában és küldetésnyilatkozatában foglaltaknak megfelelően - kiemelten fontosnak tartja a környezettudatosság, a környezetvédelem, a fenntarthatóság szempontjainak érvényesítését, az egyetem munkatársainak és hallgatóinak szemléletformálását valamint a helyi társadalom közösségépítő céljainak megvalósításában való közreműködést.

Fontosnak tartjuk és örömmel jelentjük, hogy intézményünk is részt vesz a 10 millió fa közösség országos faültetési kezdeményezésében melynek részletes programja az alábbiak szerint alakul:

Helyszín: Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.), Aula felöli udvarrész

Időpont: 2019. november 9.


• 09:45 – 10:00 Érkezés és előkészület
• 10:00 – 10:05 Köszöntő
• 10:05 – 10:55 Fák elültetése
• 10:55 – 11:00 Csoportkép készítés

Az ültetéshez szükséges eszközöket és növényeket a Neumann János Egyetem és 10 millió Fa – Kecskemét közösség biztosítja.

Kérünk minden kedves érdeklődőt, akik egyetértenek az egyetem társadalmi felelősségvállalási koncepciójával és a 10 millió Fa közösség céljaival, vegyen részt az eseményen!

Az Élet napjáról és a 10 millió Fa közösségéről:
Az Élet Napja, a 10 millió Fa közösség országos ünnepi ültetési akcióeseménye. November 9-e, éppen négy hónappal követi az országos kezdeményezés indulását. Ezen a napon, az azóta eltelt időben létrejött százegynéhány helyi közösségünk mindegyike fákat fog ültetni. Célunk, az egy fő - egy fa elvét követve, 10 millió fa elültetése Magyarországon a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legtöbb ember bevonásával, nem megfeledkezve az utógondozás
fontosságáról sem. Ünnepelje velünk az Élet Napját, a Halottak napját követő szombaton!

Az Élet Napja keretében zajló faültetések nyilvános események, azokon kép- és hangfelvétel készül.
Az országos esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/393730001538062/