Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

A Neumann János Egyetem sportolói megmérkőznek a MEFOB-on

Ebben a tanévben is megrendezésre kerül a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) által a Magyar Egyetemek és Főiskolák Országos Bajnoksága (MEFOB).

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) tanévenként meghirdeti a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságokat (MEFOB), melyeknek célja, hogy eldöntsék az egyetemi sportversenyek bajnoki címeit, a hallgatók körében népszerűsítsék a meghirdetett sportágakat, illetve elősegítsék a FISU (Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség) és az EUSA (Európai Egyetemi Sportszövetség) versenyekre (Universiade, egyetemi világbajnokságok és Európa-bajnokságok) a sportolók kiválasztását.

A versenyen Egyetemünk 3 csapatsportban méretteti meg magát: röplabda, futsal és kézilabda. A félév szorgalmi időszaka még csak most kezdődött meg, csapataink azonban máris parkettre lépnek, hogy képviseljék intézményünket.

Futsal (teremfoci) csapatunk kezdi a sort egy idegenbeli mérkőzéssel, február 21-én szerdán este a Budapesti Műszaki És Gazdaságtudományi Egyetem vendégeként.


Röplabda csapatunk első alkalommal indul a MEFOB-on és a Szegedi Tudomány Egyetem csapatát látjuk vendégül február 22-én csütörtökön, 19.00 órakor a GAMF Kar Törös Olga Sportcsarnokban.

Kézilabdásaink szintén idegenbeli mérkőzéssel kezdenek. Február 26-án látogatnak a Budapesti Corvinus Egyetemre.

 

Mindhárom mérkőzésnek lesz visszavágója, így minden csapatunkat láthatjátok és szurkolhattok nekik. Kövessétek a mérkőzések eseményeit a Facebook-on az NJESport oldalon.

https://www.facebook.com/NJESport-661085467274990/