Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

A Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NKI) és a Kormányzati Eseménykezelő Központ (GovCERT) bemutatása

NKITartalmi összefoglaló:

A Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NKI) Kormányzati Eseménykezelő Központ (GovCERT) előadásából kiderül, hogy mik a GovCERT fontosabb tevékenységei, folyamatai és az egyes technikai kihívásokhoz alkalmazott megoldásai. Ismertetésre kerülnek az állami informatikai biztonsági incidensek kezelésének, illetve a sérülékenységi vizsgálatoknak technikai érdekességei és tapasztalatai.

Dátum: 2016. október 05. 12:00 - 13:30

Helyszín: Informatika Tanszék, PAE GAMF Műszaki és Informatikai Kar, Izsáki út 10., Kecskemét, 4-es épület, 315-ös terem

Az előadók rövid bemutatása:

Nagy Domokos a GovCERT sérülékenységvizsgáló csapatának tagja. Az elmúlt években biztonsági szakértőként szervesen részt vett a GovCERT technikai kihívásainak megoldásaiban: az állami informatikai biztonsági incidensek kezelésétől a sérülékenységvizsgálatok végrehajtásáig.

Török István személyügyi és humán szervező végzettségét a Pécsi Tudományegyetemen szerezte, évtizedes tapasztalattal rendelkezik a recruitment területén. Pályaválasztási tanácsadásokon és tájékoztató előadásokon keresztül ad tájékoztatást az álláslehetőségeink iránt érdeklődő egyetemi hallgatók számára.

Kérjük jelezze részvételi szándékát az esemény Facebook oldalán!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az előadáson történő részvétel ingyenes.

forrás: gamfinfo.hu