Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

A HSZK szolgáltatásai

Hallgatói Szolgáltató Központ az egyetem központi szervezeti egysége, mely több éve nyújt szolgáltatásokat az egyetem leendő, aktív és végzett hallgatói, oktató és nem oktató munkatársai, valamint az egyetem partnerei, cégek, vállalatok, munkáltatók számára.

A HSZK szakmai területei és szolgáltatásai munkáltatók számára:

Álláshirdetések népszerűsítése a hallgatók körében

 Díj ellenében helyezzük ki a cégek által megküldött vagy személyesen eljuttatott hirdetéseket az alábbi felületeken: az egyetem hirdetőtábláin, HSZK iroda előtti közösségi térben található TV-re, HSZK weboldalára, HSZK közösségi oldalára (Facebook). Az aktuális díjakról bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Telefon:76/516-470
E-mail: hszk@uni-neuman.hu

Bővebb információ: hszk.uni-neumann.hu


Nagyobb mennyiségű felhívás esetén lehetőség van postai úton (6000 Kecskemét, Izsáki út 10. Hallgatói Szolgáltató Központ) eljuttatni az irodánk részére a hirdetési anyagot.

 Állásbörzén való részvételi lehetőség

Az évente megrendezésre kerülő tavaszi Állásbörze megszervezésével, immár sok éve teret biztosítunk az állást, diákmunkát és/vagy gyakorlati helyet kereső hallgatók, álláskeresők és a munkát kínáló cégek személyes találkozására. A rendezvényen résztvevő cégek többféle szolgáltatás közül választhatják ki az igényeiknek leginkább megfelelőeket. A rendelkezésre álló lehetőségekről a börzét megelőzően részletes tájékoztató anyagot bocsátunk az érdeklődők részére.