Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

5letből jövő! – Gratulálunk a nyerteseknek!

Szeptember 19-én egy óriási döntő keretében ért véget az idei évad! Az 5 résztvevő csapat idén is erős mezőnyt alkotott.

Ezévi döntőseink a  Trois cent soixante croissant (Budapest), Freitagok (Kecskemét), Majkemi (Szabadka), GDPlayers (Szeged), és a Reunion (Kecskemét) csapatok voltak, akik idén is jó ötletekkel lepték meg a rangos zsűrit, kiknek ezúttal sem volt könnyű dolga a sorrend kihirdetésénél.

A csapatok a döntőben tiszta lappal indultak. A más és más területeket képviselő zsűri feladata az volt, hogy a szombati produkció alapján állítsa fel a középiskolások közötti sorrendet, különböző szempontok alapján. Minderről dr. Pázmándi Kinga, a zsűri elnöke, a Neumann János egyetem Gazdálkodástudományi Karának dékánja elöljáróban úgy fogalmazott: – Egy ötlet megvalósítható-e, életképes-e, milyen az ötletessége, mennyire erős, milyen a csapatok teljesítménye, hogyan tudnak együttműködni, működik-e a kémia, erről kell döntenünk.

Több szakmai szempontot figyelembe véve végül a budapesti Trois cent soixante croissant csapatnak ítélték az első helyezést, ami 1.000.000 Ft, valamint a szintén 1.000.000 Ft-os virtuális bankkártyán megmaradt összegből adódik össze.

Második lett a kecskeméti Freitagok csapata, akik 750.000 Ft nyereményben részesültek, valamint két különdíjat is kaptak.

Harmadik helyezést szerzett a szabadkai MAJKEMI csapat, nyereményük 500.000 Ft.

A negyedik és ötödik helyezett idén a kecskeméti Reunion csapata, valamint a szegedi GDPlayers csapata lett.

Sajnos ez alkalommal közönség nem vehetett részt a Neumann János Egyetem aulájában zajló eseményen, de a jó hír az, hogy idén először lehetőség van arra, hogy az 5letből jövő! YouTube csatornáján felvételről bárki végignézze az ott történteket!


Az 5letből jövő zsűritagjai 

Dr. Pázmándi Kinga (Neumann János Egyetem, Gazdálkodástudományi Kar dékánja), zsűri elnöke
Barta Dóra (Harangozó Gyula-díjas érdemes művész, táncművész, koreográfus)
Palásti György (Onecreative Marketing Professional Kft. ügyvezető)
Dr. Várady Zoltán (Városi Alapkezelő Zrt. vezérigazgató)
Dr. Szűcs András (Cavity Eye Hungary Kft. ügyvezető)