Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Tájékoztató Diplomaátadó Ünnepi Szenátusi ülésről 2022. február 11.

Kedves Végzős Hallgatónk!

Köszöntjük abból az alkalomból, hogy a Neumann János Egyetem hallgatójaként sikeresen befejezte tanulmányait.

A diplomaátadóval kapcsolatban fontos tudnivalók:

• Időpont, helyszín

Az oklevelek ünnepélyes átadására a 2022. február 11-én 10:00 órakor kezdődő Ünnepi Szenátusi Ülésen kerül sor, melynek helyszíne a Neumann János Egyetem Új Campus előadó terem (6000 Kecskemét, Izsáki út 5.).

• Meghívó

Végzett hallgatóink részére elektronikus meghívó készült, amely ITT tölthető le.

• Talárviselés

A diplomaosztón talár viselése minden végzősnek kötelező. A hallgatói talárhasználatról az 5/2021. rektori-kancellári utasítás rendelkezik.

A talárokat és kiegészítőket 2022. február 11-én (pénteken) 7:30 – 9:00 közötti időszakban a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.) – Aulájában vehetik át.

A talárt a Diplomaátadó záró időpontját követően az átvétel helyén kötelesek leadni az ünnepség befejező időpontját követő 30 percen belül . A letétbe helyezett kaució a „talárcsomag” sérülésmentes és hiánytalan leadásakor visszajár.

A hímzett kari logót minden résztvevő emlékül kapja.

• Diplomaátadó menete

A diploma átvételének előfeltétele, hogy minden végzett hallgató a talárok átvételét megelőzően az Oktatási és Képzési Igazgatóság munkatársainál történő adminisztráción (oklevél, mellékletek átvétele kapcsán), továbbá a 9:30-kor kezdődő főpróbán részt vegyen.

Felhívjuk figyelmét, hogy először mindenképp az OKI munkatársainál jelentkezzenek (GAMF Kar Aula), hiszen a tőlük kapott igazolással lehet átvenni a talárokat.

Azon végzett hallgatók, akik nem rendelkeznek érvényes védettségi igazolvánnyal, a talárátvételkor be kell mutatniuk a 48 óránál nem régebbi negatív PCR tesztjüket.

A névvel ellátott helyeket minden hallgatónak 9:30-ig el kell foglalni, ekkor kezdődik a kötelező főpróba.

Az Új Campus előadó teremben kerül megrendezésre az esemény. A Diplomaátadó Ünnepségre 2 fő hozzátartozó hozható, ők az egyetem Új Campusának Aulájában elhelyezett kivetítőn kísérheti végig az eseményt.

A vendégeknek az Új Campus területére való belépésre kizárólag a főbejáraton keresztül, belépőjegy ellenében, 9:30-tól van mód, ahol szükséges a személyi igazolvány és a védettségi igazolvány felmutatása.

A rendezvényről, valamint minden hallgatóról fénykép készül a Fotogarden Stúdió jóvoltából, melyek az alábbi helyen lesznek elérhetőek:

www.fotogarden.hu/webaruhaz/    

• Parkolás

Az Egyetem területén belül a hallgatók részére parkoló sajnos nem áll rendelkezésre, parkolás az egyetem főépülete előtt, illetve az egyetemet övező közterületeken lehetséges. Kivételt képeznek a mozgáskorlátozott vendégek, számukra van lehetőség az Egyetem belső területén parkolni. Kérjük, hogy az érintettek ezen igényüket, -a behajtani kívánó jármű rendszámával és a mozgáskorlátozott személyek, valamint kísérőik létszámának megadásával- szíveskedjenek 2022. február 10. 12 óráig jelezni a press@uni-neumann.hu e-mail címen.

Végzős kérdőív

Ha még nem töltötte ki kérjük szánjon rá 5 percet  és segítse munkánkat.

A kérdőív elérhető: https://neptun-web2.kefo.hu/unipoll/Survey.aspx?surveyid=147423847&lng=hu-HU

Gratulálunk a diplomaszerzéshez és szeretettel várjuk Önt és vendégeit az ünnepségen!

Üdvözlettel:
a Hallgatói Szolgáltató Központ munkatársai