Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

ERASMUS+ Oktatói Mobilitás Pályázat - 2017-2018

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

ERASMUS+ Oktatói MobilitásERASMUS+ OKTATÓI MOBILITÁS

Az Erasmus+ oktatói mobilitás lényege, hogy az oktatók az egyetemmel szerződéses viszonyban álló külföldi (partner) intézményben oktatási tevékenységet folytatnak egy néhány naptól néhány hétig terjedő időtartamban. A tevékenység – azon túlmenően, hogy elősegíti az oktató személyes és szakmai fejlődését – tovább mélyíti a partner intézménnyel való együttműködést.

Az Erasmus+ oktatók támogatásáról a küldő intézmény dönt az alapelvek figyelembe vételével. Az Erasmus+ ösztöndíj nem fedezi az összes költséget, csupán kiegészítő támogatást nyújt a külföldi oktatási tevékenység megvalósításához. 

Az Erasmus+ oktatói mobilitás a küldő intézmények számára nem csak kimenő, de bejövő forgalmat is jelent, hiszen a partner intézményekkel kötött kétoldalú megállapodások általában oktatói  cserékről szólnak.

A pályázat beadási határideje: 2018. február 12. hétfő 1600

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Partneregyetemek

 PÁLYÁZÁSHOZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK:

  1. Jelentkezési lap
  2. Munkaterv minimum tartalom
  3. Mobility agreement for teaching
  4. Az Erasmus+ programban részt vevő fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg munkatársak kiegészítő pénzügyi támogatására pályázati felhívás és pályázati űrlap


A NYERTES OKTATÓKNAK SZÓLÓ DOKUMENTUMOK:

  1. Utazási határozat, minta
  2. Certificate of attandance, minta
  3. Szöveges, képes beszámoló: szakmai beszámoló 1,5-2 oldal terjedelemben
    Online beszámoló: a 2017/18-as tanévben a beszámoló linkje a kiutazás megvalósítása után e-mailben jut el minden támogatott részére. A beszámolót a kapott instrukciók alapján a link megérkerzését követő 15 napon belül kell kitölteni.

 

ERASMUS oktatói BESZÁMOLÓK:

 

Oktatói mobilitásról bővebben a Tempus Közalapítvány honlapján olvashatnak.