Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Nyílt nap a Gazdálkodási Karon

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

2017. december 6-án került megrendezésre a Neumann János Egyetem szolnoki Gazdálkodási Kar második nyíltnapja, amelyre szép számmal érkeztek érdeklődő középiskolások és több szülő is.

 

A dékáni megnyitót követően Dr. Máté Zoltán dékán helyettes mutatta be az egyetem és azon belül a kar jellegzetességeit, kitérve az oktatáson felüli lehetőségekre, amely a külföldi tanulmányokat és gyakorlatokat, az ösztöndíj pályázati lehetőségeket (Szolnok Város Ösztöndíja, Új Nemzeti Kiválósági, PADMA, Magyar Nemzeti Bank Kiválósági, Nemzeti felsőoktatási, Korszerű Kereskedelemért Alapítvány Ösztöndíjak), sportolási- szabadidő eltöltési formákat érintette.

Az általános tanulmányi tájékoztatót az Oktatási Igazgatóság munkatársa tartotta, melyet két duális vállalati partner bemutatkozása követett (Merkating Nonprofit Kft, Ferzol Kft)

Az épület bemutatását követően - amit hallgatóink szerveztek - a szakfelelősök mutatták be szakjaik jellegzetességeit majd fakultatív programokkal zárult a nyílt nap: Tanszálloda és Kollégium-Könyvtár látogatással.

Nagyon köszönjük minden érdeklődőnek, hogy megtiszteltek Bennünket látogatásukkal!

A Neumann János Egyetem szolnoki Gazdálkodási Karán három felsőoktatási szakképzési szak nyolc szakiránya, négy alapszak és egy mesterszak kerül meghirdetésre a továbbtanulni szándékozóknak, de kínálunk speciális képzéseket a már diplomával rendelkezőknek is!

A Gazdálkodási Kar három tanszékkel működik: A Kereskedelem, Marketing és Nemzetközi Gazdálkodás Tanszék a nevének megfelelő alap és felsőoktatási szakképzések valamint a Vállalkozásfejlesztés mesterszak gazdája. A Közgazdasági, Pénzügy és Menedzsment Tanszék kifejezetten a pénzügyi és számviteli szakterületet irányítja.  A Turizmus- Vendéglátás Tanszék a hasonló megnevezésű felsőoktatási és alapszakok felelőse.

 

Alapképzések (BA):

• kereskedelem és marketing

• nemzetközi gazdálkodás

• pénzügy és számvitel

• turizmus és vendéglátás

 

Felsőoktatási szakképzési szakok:

• kereskedelem és marketing

• pénzügy és számvitel

• turizmus és vendéglátás

 

Mesterképzés (MA):

• vállalkozásfejlesztés