Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Neumann János Egyetem Kollégiumai

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A Neumann János Egyetem Kollégiuma, mint ún. központi szervezeti egység, az egyetem kollégiumi létesítményeit (tagkollégiumait), azok működtetését foglalja magában és fogja össze. Az igazgatási funkciókat a Homokbányai Kollégium munkatársai látják el. 
Szakkollégium a kollégium szervezeti keretei között, de sajátos céljainak megfelelően, elkülönülten látja el feladatát. A kollégiumban egyetemi szintű és helyi (tagkollégiumi) hallgatói szervezetek, ún. kollégiumi bizottságok működnek.

A Neumann János Egyetem jelenleg 3 telephelyen négy épületben biztosít kollégiumi szolgáltatásokat a hallgatóknak. Az ún. homokbányai (volt szovjet) városrészben, a Homokbányai Kollégiumban két épület fogadja a hallgatókat, a belvárosban pedig a Lővei Klára Kollégiumban kaphatnak elhelyezést. Szolnokon a Gazdálkodási Kar hallgatóinak a STUDENT Kollégium nyújt lakhatási lehetőséget.

Felhívás kollégiumi jelentkezésre! Mindhárom kollégiumunkban még korlátozott számban rendelkezésre állnak férőhelyek, ezért a II. féléves kollégiumi jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk. Várjuk jelentkezésüket!


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KOLLÉGIUMI JOGVISZONNYAL RENDELKEZŐ HALLGATÓKNAK 2017-18. TANÉV II. FÉLÉV - (JOGVISZONY HOSSZABBÍTÁS) JELENTKEZÉSI IDŐSZAK: 2017. DECEMBER 10. - 2018. JANUÁR 12.

JELENTKEZÉS A KOLLÉGIUMBA 2017-18. TANÉV II. FÉLÉV - (LEENDŐ KOLLÉGISTÁK RÉSZÉRE) JELENTKEZÉSI IDŐSZAK: 2017. DECEMBER 11. - 2018. JANUÁR 26.

Tájékoztató Neptunos kollégiumi jelentkezésről

Kollégiumi nyomtatványok, dokumentumok

Kollégiumi infrastruktúra