Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

KEFOTO Csoport

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

KEFOTO Csoport

A KEFOTO Csoport a Kecskeméti Főiskola fotós hallgatóinak, öregdiákjainak, tanárainak és dolgozóinak hivatalos közössége. A csoport 2011. december 20-án indult hivatalosan útjára egy közösségi portálon, és azóta minden várakozást felülmúlva tört be a köztudatba a létezésük. Leginkább egy közös tér volt a cél, amikor a csoport megalakult. Egy tér, ahol fejlődhetnek egymás tudásából, valamint egy olyan témáról beszélgethetnek, amit mindannyian szeretnek: a fotózásról.

 Az indulás óta sok hasznos információt, hírt és tapasztalatot osztottak meg egymással a tagok tudásukat gazdagítva. Túl vannak a csoport tagjainak fotóiból készített kiállításokon, csoporttalálkozókon, aminek köszönhetően remek közösség alakult ki..

A csoport nagy tervekkel néz a jövő elé, számos programot, rendezvényt, kiállítást, szeretnének megvalósítani.

A csoport várja a Kecskeméti Főiskola munkatársait, dolgozóit, végzett és aktív hallgatóit, akik szintén a fotózás szerelmesei, legyenek akár profi, kezdő vagy amatőr hobbi fotósok.

A nyilvánosság felé hozták létre a Facebookon a KEFOTO oldalt, ahol tájékoztatást adnak a csoport tevékenységeiről. Itt találhatók többek között az általuk készített eseményfotók is.

 

A KEFOTO zártkörű, öntevékeny fotós csoport elérhetősége: http://facebook.com/groups/kefoto

A KEFOTO oldal elérhetősége: http://facebook.com/kefoto