Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Kari hírek

A Pedagógusképző Kar művésztanárának újabb köztéri szobra került elhelyezésre

PK-slider, Pedagógusképző Kar hírei 2017.12.15 08:29 2017.12.15 08:33

Kiállítás

 

„EGYENSÚLY” .Dr.Balanyi Zoltán DLA szobrászművész újabb köztéri szobra került elhelyezésre

A NJE PK Vizuális Nevelési szakcsoportja oktatójának új szobra került elhelyezésre Kárpátalján. A Pro Arte Munkács alapítvány szobrász szimpóziumára meghívott művész 2017 októberében, a „HÍD” c. projekten belül készítette el nagyméretű alkotását, mely az „Egyensúly” címet viseli. Az alapítvány célja, hogy – a művészet eszközeivel -, hidat építsen nemzetek, etnikumok között, ezért az elkészült alkotásokat Munkácshoz tartozó kisebb, többségében ukrán, vagy magyar falvak közterein állítják fel. 

Tovább olvasom

Nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok a Pedagógusképző Kar szervezésében

Pedagógusképző Kar hírei, PK-slider 2017.12.13 15:35 2017.12.13 15:39

nyelvtanfolyam


 Nyelvvizsga felkészítő!


Februártól újból  30 órás nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok indulnak a Pedagógusképző Kar szervezésében Kecskeméten, angol és német nyelvből.


A jelentkezés részleteiről és menetéről ITT tájékozódhat.

Tovább olvasom

Nyílt nap a Gazdálkodási Karon

Nincs kategória 2017.12.06 16:56 2017.12.11 14:56

2017. december 6-án került megrendezésre a Neumann János Egyetem szolnoki Gazdálkodási Kar második nyíltnapja, amelyre szép számmal érkeztek érdeklődő középiskolások és több szülő is.

 

A dékáni megnyitót követően Dr. Máté Zoltán dékán helyettes mutatta be az egyetem és azon belül a kar jellegzetességeit, kitérve az oktatáson felüli lehetőségekre, amely a külföldi tanulmányokat és gyakorlatokat, az ösztöndíj pályázati lehetőségeket (Szolnok Város Ösztöndíja, Új Nemzeti Kiválósági, PADMA, Magyar Nemzeti Bank Kiválósági, Nemzeti felsőoktatási, Korszerű Kereskedelemért Alapítvány Ösztöndíjak), sportolási- szabadidő eltöltési formákat érintette.

Az általános tanulmányi tájékoztatót az Oktatási Igazgatóság munkatársa tartotta, melyet két duális vállalati partner bemutatkozása követett (Merkating Nonprofit Kft, Ferzol Kft)

Az épület bemutatását követően - amit hallgatóink szerveztek - a szakfelelősök mutatták be szakjaik jellegzetességeit majd fakultatív programokkal zárult a nyílt nap: Tanszálloda és Kollégium-Könyvtár látogatással.

Nagyon köszönjük minden érdeklődőnek, hogy megtiszteltek Bennünket látogatásukkal!

Tovább olvasom