Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Fröccsöntő képzést

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Neumann János Egyetem
Felnőttképzési, Szakképzési és Továbbképzési Központja
Fröccsöntő képzést hirdet a GAMF Kar Anyagtechnológia Tanszékén

OKJ szám: 31 521 04 Engedély szám: E-001489/2016/A005

A képesítés munkaterülete:

A részszakképesítéssel rendelkező műanyagból fröccsöntéssel előállított félkész és késztermékeket gyárt. Műanyag-fröccsöntő gépeket felügyel, kezel, üzemeltet. Fröccsöntött termékek technológiáit beállítja, módosítja.

A részszakképesítéssel rendelkező képes:

Gyártási tevékenységgel összefüggő feladatokat ellátni, alapanyag előkészítést végezni. Gyártószerszámokat kezelni, előkészíteni, gépeket és berendezéseket kezelni, felügyelni. Felügyelni a gyártási folyamatokat, technológiákat, a fröccsöntő gépet és perifériát kezelni, felügyelni. Fröccsöntési technológiát beállítani, termék ellenőrzést végezni. Műanyagtermékeken különböző utóműveleteket végezni, fröccsöntött termékeket csomagolni.

A képzés moduljai:

10087-12 Műanyag-feldolgozás alapjai; 10090-12 Műanyagipari üzemismeretek; 10088-12 Műanyag-fröccsöntés;

A képzés időtartama és időbeosztása:

A képzés 290 óra időtartamú, amelyből az elméleti órák száma 116 óra, a gyakorlat pedig 174 óra. A képzési napok általában hétfőtől péntekig 16 órától 20 óráig, szombati napon egész nap kerülnek megtartásra. Lehetőség van arra, hogy a képzésen részt vevők megállapodása alapján ettől eltérő időpontokban történjen a képzés.

A képzés helyszíne:

A képzés helyszíne a Neumann János Egyetem oktatóterme és gyakorlati terme. A gyakorlati képzés helyszíne a képzési követelményeknek megfelelően felszerelt, és lehetővé teszi a gyakorlati ismeretek magas szintű elsajátítását.

A képzés költsége:

A tanfolyam teljes díja vizsgadíjjal együtt 295 000 Ft. Lehetőség van a képzés díjának három részletben történő befizetésére is.

Vizsgára bocsátás feltétele:

Valamennyi modulzáró vizsga eredményes letétele.

Végzettség igazolása:

Neumann János Egyetem által kiállított államilag elismert OKJ bizonyítvány, valamint külön díjazás ellenében az Európai Unió területén elfogadott EUROPASS bizonyítvány akár több nyelven is.

A képzés indításához szükséges minimum létszám: 10 fő

A képzésben való részvétel feltételei:

alapfokú iskolai végzettség, vagy az iskolai előképzettség, hiányában a 27/2012. (VIII. 27.) NGM rend. 3. mellékletben a Vegyipar szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában, továbbá egészségügyi alkalmasság

Jelentkezés módja:

Előzetes jelentkezés a http://www.uni-pae.hu honlapon a felnőttképzések oldalán található Elektronikus jelentkezés felnőttképzéseinkre linken, illetve emailben a felnottkepzes@kefo.hu email címen.

A képzés indításának tervezett dátuma:

A képzés megfelelő létszámú jelentkező esetén indul

További információk, elérhetőség:

Neumann János Egyetem Felnőttképzési Koordináló Központ, 6000 Kecskemét Izsáki út 10. 1. emelet. Email: felnottkepzes@kefo.hu , telefon: 76/516 308