Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

Educatio 2017 - Kecskemét polgármestere egyetemünk rektorával volt kinn

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Educatio 2017.Január 19-én nyitották meg a 17. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást Budapesten, amelyen a kecskeméti Pallasz Athéné Egyetem is képviselteti magát. Kecskemét polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia és az egyetem rektora, Dr. Ailer Piroska is jelen voltak az eseményen.

A kiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre, a hazai és külföldi felsőoktatási intézmények mellett nyelviskolák, tankönyvkiadók és szakmai kiállítók standjait is megtalálhatják az érdeklődők.

A Pallasz Athéné Egyetem standja az expo központjában kapott helyet, ahol Kecskemét városával, és duális partnereivel, köztük a Mercedes-Benzzel együtt vesz részt. 

Nagyon nagy volt az érdeklődés, és mindannyian büszkék lehetünk, hiszen állítom, hogy a mienk a legszebb, legimpozánsabb stand. Az volt a tapasztalatunk, hogy a duális képzési forma iránt rendkívül nagy a fiatalok érdeklődése, és még sokan nem ismerik ezt a módszert, amelyet a kecskeméti egyetem az országban elsőként vezetett be még főiskolai keretek között" – mondta a polgármester.

Az intézmény mind a négy karának munkatársai és hallgatói várták a látogatókat, így biztosítva, hogy semmilyen információról ne maradjanak le az érdeklődők. Érdeklődésben pedig nem volt hiány, rengetegen voltak kíváncsiak az egyetem képzéseire. Egyértelműen a járműipari szakok álltak a középpontban, de a gazdálkodási irány és az idén először induló Logisztikai Mérnök alapszak is nagyon népszerű volt a kiállítás első napján. 

szöveg forrása: hiros.hu - 2016. 01. 19.
kép: saját fotó