Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

ÁllásStart

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail
200 vállalat több ezer állásajánlata az ÁllásStart 2017 e-kiadványban!

Karrierkiadványunk az alábbi linken érhető el: http://allasstart.hu/ekiadvany2017/

Számos területen, mint például a mérnöki, pénzügyi, informatikai szektorban is bőven kínálnak állást a vállalatok, de bármilyen diplomával találhatunk lehetőségeket, főleg akkor, ha magas szintű nyelvtudással, vagy a pozícióhoz illő képességekkel rendelkezünk. Az állások közötti eligazodásban a képernyő bal oldalán található tartalom nyújt hatékony segítséget, ahol egymás alá felsoroltuk a nyitott lehetőségeket, így mindenki kedvére válogathat, illetve böngészhet közöttük.A diplomás pályakezdők és a már többéves tapasztalattal rendelkező álláskeresők mellett, kiemelt figyelmet szenteltünk a megváltozott munkaképességűeknek, illetve a szakmunka/fizikai munkásoknak is, akik számára külön fejezetet is készítettünk, továbbá számos állásajánlatra hívjuk fel a figyelmüket.

Ha valaki nem biztos az önéletrajzában, kísérőlevelében, vagy szeretné megtudni, hogy az interjú során milyen kérdésekre számíthat, akkor a karrier-tanácsadói részre kattintva ezekkel az információkkal is találkozhat, hiszen ott foglaltuk össze az elhelyezkedéssel kapcsolatos tippeket. Az oldalakon lévő linkekre, videókra kattintva, újabb és újabb információkkal gazdagodhatunk a vállalatokról, vagy az e-mail címekre klikkelve azonnal el tudjuk küldeni az önéletrajzunkat.

Ha ez még nem lenne elég, akkor a www.allasstart.hu web- és Facebook oldalunkon további nyitott pozíciókat kínálunk annak érdekében, hogy minél több ember találja meg álmai állását.