Neumann János Egyetem

facebook

Welcome

Gyengénlátó Változat

A szarvasi Vajdások is megismerkedtek Egyetemünkkel

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A szarvasi Vajdások is megismerkedtek EgyetemünkkelA Pallasz Athéné Egyetem Beiskolázási Roadshow keretében számos középiskolát megszólított az idei felvételi időszakban.

Mis is tudjuk milyen fontos lépés, hogy a diákok és szülők helyes döntést hozzanak, reálisan válasszanak pályát, hiszen ez a döntés hosszú időre meghatározhatja a tanulók jövőjét, ezért is vállaltuk a személyes találkozókat.

Az iskolával még Kecskeméti Főiskolaként jó kapcsolatot ápoltunk. 2017 január 9-én mint a már Pallasz Athéné Egyetem képviselőiként fogadtak minket. Az egykori kecskeméti karok mellett bemutatkoztak a volt szolnoki főiskola karai is.

A GAMF kar képzéseit mindig népszerűek voltak a szarvasi diákok körében is, ugyanis az itt kínált képzések, mint a járműmérnök, gépészmérnök, logisztikai mérnök igen népszerűek napjainkban.A Kertészeti és Vidékfejlesztési valamint a Pedagógusképző karok bemutatkozása után a szolnoki kar képzéseinek (kereskedelem és marketing, turizmus és vendéglátás, nemzetközi gazdálkodás szak) ismertetőit is nagy figyelem és érdeklődés kísérte.

Végezetül beszámoltunk a duális képzés kereteiről, ami azért is nagyon fontos, mert a hallgatók a tanulás mellett a munka világába is bepillantást nyernek.

kép forrása: newjsag.hu